Διάφορα - Συνεργάτες

Οι ματσάρες του Κυπέλλου Ελλάδας απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Ώρα… προημιτελικού για το Κύπελλο Ελλάδας καθώς τα τέσσερα ζευγάρια μπαίνουν στη μάχη και το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός ξεχωρίζει.

To “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας, προσφέρει τόσο το μεγάλο ματς της Τούμπας (20.30) όσο και νωρίτερα (19.00) την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη!

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ανακοίνωσαν αποστολή, με τον Μίτσελ να έχει διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές του, ωστόσο θα προχωρήσει σε rotation και μόνο οι Ντόι και Ινμπόμ θα παραμείνουν στο βασικό σχήμα σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος.

Από την άλλη ο Άρης θα έχει την ίδια αποστολή με αυτή που είχε στο παιχνίδι του πρωταθλήματος, με τον Νταμπό να τίθεται νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνει το μεγάλο ντέρμπι των προημιτελικών, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, με ώρα έναρξης τις 20:30. Σε αντίθεση με το ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη, οι δύο ομάδες να αγωνιστούν την ερχόμενη εβδομάδα στο πρωτάθλημα (22/01, στις 19:30), ωστόσο αμφότεροι δίνουν βάση στο ματς του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας.

Για τον ΠΑΟΚ, βρίσκεται για πρώτη φορά σε αποστολή το μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Τάισον, ο οποίος θα συναντήσει τον άλλοτε συμπαίκτη του στη Σαχτάρ, Μπερνάρ. Από εκεί και πέρα οι επιλογές του Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Αουγκούστο, Νινούα, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Μπίσεσβαρ, Α. Ζίβκοβιτς, Τάισον, Νάρεϊ, Τόμας, Ολιβέιρα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς από την πλευρά του δεν υπολογίζει στον Μάγκνουσον αλλά και στον Κλέινχεϊσλερ. Από εκεί και πέρα η αποστολή αποτελείται από τους: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Καμπετσής, Κυριόπουλος, Συμεωνίδης, Κρυπαράκος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected