Super League 1 - Μεταγραφές

Οι Ουκρανοί στέλνουν τον Tomasz Kedziora στον ΠΑΟΚ

Ουκρανική ιστοσελίδα επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ να αποκτήσει από τώρα τον Πολωνό ποδοσφαιριστή και τονίζει πως ήδη οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία για συμβόλαιο 2,5 ετών, αναφέροντας σε ρεπορτάζ που φέρει τον τίτλο “Ένας ξένος λιγότερος, ποδοσφαιριστής της Ντιναμό μπορεί να γίνει συμπαίκτης του Ταϊσον”:

“Ο δεξιός μπακ της Ντιναμό Κιέβου, Τόμας Κεντζιόρα, ενδέχεται να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη στο άμεσο μέλλον, καθώς ένας άλλος Λουτσέσκου ενδιαφέρεται για τον Πολωνό.

Ο Τόμας Κεντζιόρα μπορεί να βρεθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Πολωνό να έχει την ευκαιρία να ενισχύσει το ρόστερ του ΠΑΟΚ, του οποίου επικεφαλής είναι ο γιος του Μιρτσέα, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ ΠΑΟΚ και Ντιναμό Κιέβου βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, με τον ίδιο τον Ρουμάνο προπονητή να έχει δώσει την έγκρισή του για τη μεταγραφή!

Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ έχει ήδη συμφωνήσει με τον Κεντζιόρα για συμβόλαιο 2,5 ετών, ενώ η Ντιναμό δεν πρόκειται να προβάλλει υψηλές απαιτήσεις για τη μεταγραφή του Πολωνού, οπότε το deal μοιάζει κάτι παραπάνω από πιθανό.

Πρόσφατα, ο πετυχημένος στην Ουκρανία, Ταϊσον εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ και μάλιστα σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα.

Η αποχώρηση του Κεντζιόρα με την Ντιναμό δεν πρόκειται να φέρει μεγάλα προβλήματα στον Μιρτσέα Λουτσέσκου, καθώς έχει αρκετές επιλογές αυτή τη στιγμή για τη θέση του δεξιού μπακ.

O Πολωνός αμυντικός αποκτήθηκε από τη Ντιναμό το 2017, από την Λεχ Πόζναν. Κόστισε 1,5 εκ. ευρώ και έχει παίξει 198 αγώνες, στους οποίους σκόραρε 7 γκολ και μοίρασε 20 ασίστ“

*PAOK24

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected