Κατηγορίες
BET

Στοίχημα Κυριακής by koubanezos.gr : Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

Δείτε επίσης: Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Παναθηναϊκός

Για μία ακόμη φορά «χτύπησε» στο τέλος και πήρε σπουδαίο τρίποντο στους «Ζωσιμάδες». Ο Παναθηναϊκός είχε την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Ενδεικτικό του πόσο δυνατά ξεκίνησε ήταν το γεγονός ότι στο 4’ είχε ήδη χάσει τρεις καλές ευκαιρίες. Αντίθετα, στο δεύτερο μέρος δε διατήρησε τα ίδια υψηλά επίπεδα απόδοσης, με τον ΠΑΣ να χάνει απίστευτη ευκαιρία στο 66’ για να ανοίξει το σκορ. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κουρμπέλης κέρδισε πέναλτι που καταλογίστηκε με τη βοήθεια του VAR, κι η εύστοχη εκτέλεση του Σπόραρ έδωσε τους τρεις βαθμούς στο «τριφύλλι». Η διαφορά από τη δεύτερη θέση παρέμεινε στους τέσσερις βαθμούς και στους επτά από την τρίτη. Πάντως, στο ματς του κυπέλλου μεσοβδόμαδα ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων και ηττήθηκε με 2-0 από τον ΠΑΟΚ. Ακίνδυνος επιθετικά, παραχώρησε την κυριαρχία στον «δικέφαλο του βορρά» και το πλήρωσε στο δεύτερο ημίχρονο. Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη εβδομάδα.

Δείτε επίσης: Δωρεάν εγγραφή στο telegram για πολλά ταμεία με ένα κλικ

ΠΑΟΚ

Έκανε μεγάλη γκέλα στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, καθώς έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με τον ΟΦΗ. Σε ένα ματς με αρκετές φάσεις εκατέρωθεν, και με την μπάλα να πηγαίνει «πάνω-κάτω», ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη μετά από εξαιρετική εμφάνιση του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Μανδά. Αντίθετα, κυριάρχησε απόλυτα και πήρε δίκαια τη νίκη με 2-0 επί του Παναθηναϊκού την Τετάρτη, για να αποκτήσει ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του κυπέλλου. Ο Μπράντον Τόμας άνοιξε το σκορ στο 52’ μετά από τραγικό λάθος της αντίπαλης άμυνας και 20 λεπτά μετά ο Τάισον σκόραρε στο ντεμπούτο του με τον «δικέφαλο του βορρά», λίγα λεπτά μετά την είσοδό του.

Δείτε επίσης: Καθημερινά προγνωστικά μπάσκετ με ένα κλικ

Προγνωστικά

Στο ματς του κυπέλλου ο ΠΑΟΚ ήταν τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω από τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, στην καυτή Λεωφόρο και σε ματς πρωταθλήματος τα δεδομένα θα είναι τελείως διαφορετικά. Οι «πράσινοι» χρειάζονται πολύ περισσότερο αυτό το παιχνίδι, εν αντιθέσει με τους Θεσσαλονικείς που θέλουν την πρόκριση στο κύπελλο. Όσο ασταθής κι αν είναι τον τελευταίο καιρό η ομάδα του Γιοβάνοβιτς, εντός έδρας δεν χαρίζεται σε κανέναν.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected