Κατηγορίες
Αθλήματα

Απίστευτο : Ο Τσιτσιπάς απέχει δύο νίκες από το Νο1 στον κόσμο!

Με την 5η συνεχόμενη νίκη που πέτυχε στη Μελβούρνη ο Στέφανος Τσιτσιπάς το μεσημέρι της Τρίτης (24/1), δεν προκρίθηκε απλά στα ημιτελικά του φετινού Αυστραλιανού Όπεν.

Ο 24χρονος Έλληνας, απέχει πλέον δυο νίκες από την κατάκτηση του παρθενικού του Grand Slam τροπαίου, όμως, ταυτόχρονα, απέχει και δυο νίκες από την άνοδό του στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Όπως αναφέρει το tennis24, λίγους μήνες μετά τον θρίαμβο του Κάρλος Αλκαράθ στη Νέα Υόρκη, όπου κατέκτησε τον τίτλο στο US Open και αναρριχήθηκε στο Νο1 του πίνακα της ΑΤΡ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέχει δυο νίκες από το να πετύχει το κατόρθωμα του Ισπανού.

Ο Νο3 του ταμπλό, θα αντιμετωπίσει τον Κάρεν Χατσάνοφ στα ημιτελικά του ΑΟ, ενώ σε περίπτωση νίκης, θα κοντραριστεί στον τελικό του θεσμού, με έναν εκ των: Νόβακ Τζόκοβιτς, Αντρέι Ρούμπλεφ, Τόμι Πολ και Μπεν Σέλτον.

Σε περίπτωση που καταφέρει να ολοκληρώσει με τέλειο τρόπο την εβδομάδα του στην Αυστραλία, κατακτώντας τον 1ο Major τίτλο του, ο Τσιτσιπάς θα γίνει το νέο Νο1 του ανδρικού τένις.

Στην χειρότερη των περιπτώσεων, ο Στέφανος μετά το Αυστραλιανό Όπεν, μπορεί να βρεθεί στο Νο4 της κατάταξης. Αν αποκλείσει τον Χατσάνοφ και μπει τελικό, η χειρότερη θέση που μπορεί να έχει μετά το τέλος του τουρνουά, είναι το Νο3.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected