Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Στο Αιγάλεω ο Juan Ignacio Mattea (vid)

Η ΠΑΕ Αιγάλεω ανακοίνωσε σήμερα (24/1) την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή Χουάν Ιγνάσιο Ματέα.

Είναι γεννημένος στις 2 Μαΐου 1996 στην πόλη Rio Cuarto της Αργεντινής, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός (αριστερός εξτρέμ), είναι κάτοχος Ιταλικού διαβατηρίου και είναι γνωστός στο ελληνικό φίλαθλο κοινό από την παρουσία του σε Πανσερραϊκό και Νίκη Βόλου.

O 27χρονος άσσος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της River Plate και της Belgrano Cordoba, ενώ στη συνεχεία αγωνίστηκε στις Talleres, Estudiantes Rio Cuarto και Accion Juvenil.

Τον Ιανουάριο του 2020 έρχεται στην Ευρώπη για λογαριασμό της Mons Calpe του Γιβραλτάρ, ενώ τον Ιούνιο του ίδιου έτους φορά την φανέλα του Πανσερραϊκού. Το lockdown και η διακοπή της αγωνιστικής δράσης λόγω κορονοϊού, οδηγούν τον Αργεντίνο στη Νίκη Βόλου με την οποία συμφώνησε τον Μάρτιο του 2021 συμμετέχοντας στην Football League.

Το καλοκαίρι του 2021 συμφώνησε με την Ιταλική Asseminese, ενώ τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η επίσης Ιταλική Vergiatese.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected