Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Το Αιγάλεω ανακοίνωσε τον Cristian Ezequiel Ramírez (vid)

Η ΠΑΕ Αιγάλεω ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κριστιάν Εζέκιελ Ραμίρεζ.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 29 Μαρτίου 1995 στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, αγωνίζεται ως μέσος, έχει ύψος 1.80 και τελευταία ομάδα της καριέρας του ήταν η AC Trencin στην Α κατηγορία Σλοβακίας.

Ο 28χρονος μέσος ξεκίνησε από τις ακαδημίες τη Λανούς με την οποία το 2016 ως μέλος της Κ20 αγωνίστηκε στο Κόπα Λιμπερταδόρες U20 που φιλοξενήθηκε στην Παραγουάη πετυχαίνοντας 3 γκολ σε πέντε παιχνίδια.

Στις 20 Ιουλίου του 2017 θα δοθεί δανεικός στην Talleres όπου θα αγωνιστεί στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία και μάλιστα το ντεμπούτο του στην Primera Division θα γίνει κόντρα στην Λανούς στις 26 Αυγούστου

Τον Σεπτέμβριο του 2019 υπέγραψε στον Θεσπρωτό με τον οποίο αγωνίστηκε έως το 2022 σε Football League και Superleague 2 έχοντας συνολικά 63 συμμετοχές και 10 γκολ, ενώ αγωνίστηκε και σε 2 παιχνίδια Κυπέλλου σημειώνοντας 1 γκολ..

Το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε στην Σλοβακία για λογαριασμό της AC Trencin με την οποίο αγωνίστηκε στη Fortuna Liga (A κατηγορία) «γράφοντας» 4 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected