Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Ανακοίνωσε και Κραγιόπουλο ο Μακεδονικός

Μετά τον Σάββα Σιατραβάνη, η ΠΑΕ Μακεδονικός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μανώλη Κραγιόπουλο.

Ο 24χρονος (29/05/1998) μεσοεπιθετικός με καταγωγή από Κατερίνη, έμαθε ποδόσφαιρο στην Ακαδημία του Βατανιακού και του Πιερικού, πριν μεταπηδήσει στην Arsenal Academy. Από εκεί τον «ανίχνευσε» ο ΠΑΟΚ, ενσωματώνοντας τον στην ομάδα Κ20, ενώ έπειτα τον παραχώρησε ως δανεικό στον Πιερικό για μία σεζόν στην Γ Εθνική, πριν αποκτηθεί ως ελεύθερος από τους «ασπρόμαυρους».

Σε ηλικία 21 ετών, αν και ξεκίνησε προετοιμασία με τον Πανιώνιο, εν τέλει υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Απόλλωνα Σμύρνης που κινήθηκε αστραπιαία για την απόκτηση του. Στην Super League 2 πραγματοποίησε μία συμμετοχή, απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου, σκοράροντας και γκολ. Λίγες ημέρες μετά, ως δανεικός στον Πλατανιά πλέον, έπαιξε και σκόραρε ξανά απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου.

Επέστρεψε το καλοκαίρι του 2020 στην Ελαφρά Ταξιαρχία, η οποία στο μεταξύ είχε κερδίσει την άνοδο της στην Super League, με τον Κραγιόπουλο να αποτελεί επί δύο σεζόν μέλος του ρόστερ του συλλόγου από την Ριζούπολη.

Το περσινό καλοκαίρι, μετά και τον υποβιβασμό του Απόλλωνα, ο Κατερινιώτης επιτελικός μέσος υπέγραψε στον Ηρακλή, πραγματοποιώντας μέχρι πρότινος μία συμμετοχή, στην ήττα (2-0) του «Γηραιού» από τον Μακεδονικό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected