Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Δύο μεταγραφές στο…90′ ο Ολυμπιακός, οι τελευταίες εξελίξεις γι αυτούς που αποχωρούν

Μεταγραφικός… οργασμός επικρατεί στο “στρατόπεδο” του Ολυμπιακού, μιας και οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται πολύ κοντά στο να κλείσουν όχι έναν, όχι δύο, αλλά τρεις ποδοσφαιριστές στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Όπως αναφέρει το ertnews.gr, οι “ερυθρόλευκοι” είναι κοντά στο να ολοκληρώσουν την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού, Γκουστάβο Ενρίκε (φωτ). Ο Βραζιλιάνος στόπερ αναμένεται στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” για τους επόμενους έξι μήνες, με τη μορφή δανεισμού.

Παράλληλα, πολύ κοντά στο λιμάνι βρίσκεται και ο Ζίμερ Μπιτίκι (φωτ. κάτω) της Κόνιασπορ. Υπενθυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη ομάδα θα πάρει τον Ανδρέα Μπουχαλάκη δανεικό έως το τέλος της σεζόν. Ο 26χρονος Κοσοβάρος εξτρέμ πάντως δεν θα είναι μέρος αυτής της συμφωνίας, αλλά θα αποτελέσει κανονική μεταγραφή.

Mένει Ελλάδα ο Αγκιμπού, οδεύει προς Χαλ ο Ντε Λα Φουέντε

Εν αναμονή ανακοινώσεων για τρεις παίκτες που έρχονται στον Πειραιά, ο Ολυμπιακός θα ελαφρώσει σημαντικά το ρόστερ του. Ο Άβιλα πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά και υπογράφει στη Λουντογκόρετς, όπως ιατρικά περνάει και ο Βατσλίκ καθώς τα έχει βρει σε όλα με τη Χάντερσφιλντ. Μια ανάσα από το Σικάγο παραμένει ο Ουί Τζο Χουάνγκ, την ίδια στιγμή που ετοιμάζει βαλίτσες για Τουρκία ο Μπουχαλάκης προκειμένου να υπογράψει την Τετάρτη (1/3). Στη γειτονική χώρα η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 8 Φλεβάρη.

Κίνηση της τελευταίας στιγμής από τη Χαλ προκειμένου να εντάξει στο δυναμικό τον Ντε Λα Φουέντε, καθώς λήγει πρόωρα ο δανεισμός από τη Μαρσέιγ και ο γαλλικός σύλλογος τον ξαναδίνει δανεικό στην αγγλική ομάδα.

Ερωτηματικό παραμένει η περίπτωση του Αγκιμπού Καμαρά, με δεδομένο ότι ενώ όλα έδειχναν ότι θα δοθεί δανεικός στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, μπήκε σφήνα ομάδα από τη Super League που ζήτησε τον παίκτη δανεικό για έξι μήνες. Περίπτωση που εξετάζεται σοβαρά από τους “ερυθρόκευκους”.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Σισέ και ο Ρέαμπτσουκ μένουν στον λιμάνι…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected