Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Με μεταγραφή ο Luiz Phellype στον ΟΦΗ, πάει και για Χριστογεώργο

Μπορεί οι Πορτογάλοι να έγραψαν την Δευτέρα για δανεισμό του Βραζιλιάνου ωστόσο όπως επιβεβαιώνει και ο ΟΦΗ, ο Λουίζ Φελίπε έρχεται στο Ηράκλειο με μεταγραφή από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η Record ανέφερε την Δευτέρα πως ο Λουίζ Φελίπε θα ερχόταν ως δανεικός από την Σπόρτινγκ ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς ο 30χρονος φορ έρχεται στο Ηράκλειο με μεταγραφή έπειτα από συμφωνία μεταξύ των Πορτογάλων και του ΟΦΗ που κατάφερε να φτάσει σε ένα σπουδαίο deal με την ομάδα της Λισαβόνας. Αυτό βέβαια σημαίνει πως ο ΟΦΗ αποκτά τα δικαιώματα του Λουίζ Φελίπε στο 100%.

Όπως αναφέρει το gentikoule.gr, ο ΟΦΗ έφτασε σε μια πολύ μεγάλη μεταγραφή – επιστροφή κάνοντας μια υπέρβαση σε όλα τα επίπεδο προκειμένου να κάνει πράξη τα “θέλω” του Βάλντας Νταμπράουσκας που είχε ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του Λουίζ Φελίπε με την συμφωνία να κλειδώνει, όπως αποκάλυψε το Gentikoule την Δευτέρα, έπειτα από ταξίδι express του Μηνά Λυσάνδρου στην Πορτογαλία.

Βλέπει και Χριστογεώργο o OΦΗ

Βλέπει και Χριστογεώργο o OΦΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, ο 23χρονος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού βρίσκεται στα radar του ΟΦΗ και δεν αποκλείονται εξελίξεις στην τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου.

Από την στιγμή που η αποχώρηση του Σόνι Στίβενς είχε δρομολογηθεί από την προηγούμενη εβδομάδα, στον ΟΦΗ είχαν ανοικτά μάτια για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα με βασική προϋπόθεση να βρεθεί ένας παίκτης… “στυλ Μανδά”. Δηλαδή γκολκίπερ με προοπτικές για το μέλλον που θα βρίσκεται σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία και παράλληλα θα είναι σε θέση ν’ αποτελέσει στέλεχος της βασικής τριάδας για τα επόμενα χρόνια.

Ένας εξ’ αυτών που έχουν ψηλά στην λίστα τους στον ΟΦΗ είναι ο 23χρονος (18/1/2000) τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Νίκος Χριστογεώργος για τον οποίο υπάρχουν εξαιρετικές συστάσεις και πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ελλάδας. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αποτελεί γέννημα – θρέμμα του Παναθηναϊκού και το 2021 υπέγραψε δεύτερο επαγγελματικό συμβόλαιο με τους “πράσινους” μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Φέτος έχει αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια με τον ΠΑΟ Β’ στο πρωτάθλημα της Superleague 2 ενώ πέρυσι στο ίδιο πρωτάθλημα μέτρησε 17 συμμετοχές.

Εφόσον το ενδιαφέρον του ΟΦΗ μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση δεν αποκλείεται να σημειωθούν εξελίξεις μέσα στις επόμενες ώρες μιας και τα μεσάνυχτα της Τρίτης ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected