Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Επιστρέφει στην Ελλάδα για τον Ιωνικό ο Δημήτρης Μάνος, “κλείνουν” Bobby Allain και Rachid Bouhenna

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ιωνικού ενδέχεται να επιστρέψει ο Δημήτρης Μάνος, σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία όπου και αγωνίζεται ο Έλληνας φορ για λογαριασμό της Μπαντίρμασπορ.

Κατά εκεί πηγές/αναφορές, ο 28χρονος στράικερ από την Ημαθία, είναι πιθανό να μη συνεχίσει στο club της γειτονικής χώρας αλλά να επαναπατριστεί και άμεσα αναμένονται σχετικές εξελίξεις.

Με θητεία σε Ολυμπιακό, Άρη, ΟΦΗ, ο Μάνος μετρά την τρέχουσα σεζόν 11 συμμετοχές και 2 γκολ στη γειτονική χώρα, ενώ στη Super League έχει βρει δίχτυα 14 φορές σε 124 εμφανίσεις του.

Από εκεί και πέρα, ο Μπόμπι Αλέν, τον οποίο μάθαμε στην Ελλάδα από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, είναι στην Ελλάδα και σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta θα ανακοινωθεί τόσο αυτός όσο κι ο Ρασίντ Μπουένα. Ο 31χρονος Γάλλος τερματοφύλακας, αγωνίστηκε στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό σε 8 ματς ενώ φέτος μέτρησε 12 ματς με την Αζαξιό στη Γαλλία.

Ο Αλγερινός με γαλλικό διαβατήριο 31χρονος στόπερ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Στεάουα Βουκουρεστίου. Φέτος μέτρησε 9 συμμετοχές εκ των οποίων οι 3 ήταν για το Conference League.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected