Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Η Ερμιονίδα έφερε στην Ελλάδα τον Igor Antunić

Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ιγκόρ Άντουνιτς.

Αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Ραντνίσκι 1912 Σομπρόρ (Σερβία), ομάδα που είναι στην 1η θέση στον όμιλό της (Vojvodina) στη Γ κατηγορία (4 γκρουπ) της Σερβίας.

Ο Ιγκόρ Άντουνιτς γεννήθηκε στις 22 Απριλίου του 1998 στη Σουμπότιτσα της Σερβίας και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Για πρώτη φορά θα παίξει ποδόσφαιρο σε σύλλογο εκτός της πατρίδας του.

Ο 25χρονος παίκτη μας κατάφερε να ξεχωρίσει στα τμήματα υποδομής της Σπάρτακ Σουμπότιτσα και έτσι έφτασε να παίζει στην ομάδα Κ19 του συγκεκριμένου συλλόγου, που αγωνιζόταν στην α’ κατηγορία της Σερβίας. Το καλοκαίρι της περιόδου 2017-18 μετακόμισε ως δανεικός στη Φένιξ και στα μέσα της ίδιας σεζόν επέστρεψε στη Σπάρτακ Σουμπότιτσα, συνεχίζοντας αρχικά στο τμήμα Κ19.

Άμεσα πήρε προαγωγή στην πρώτη ομάδα. Τελικά, την ίδια σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Μπάτσκα (Γ κατηγορία), ως δανεικός από τη Σπάρτακ Σουμπότιτσα, ώστε να πάρει παιχνίδια. Το καλοκαίρι του 2018 πήρε μεταγραφή στη Ραντνίσκι 1912 Σομπρόρ, στην οποία έμεινε έως και τη περίοδο 2020-21, παίζοντας στη Γ κατηγορία της χώρας του για δύο χρονιές.

Το καλοκαίρι του 2021 βρέθηκε στη Στάνισιτς, αλλά άμεσα η Ραντνίσκι 1912 Σομπρόρ τον έφερε πίσω, βοηθώντας την να πρωταγωνιστεί στον όμιλό της στη Γ κατηγορία τόσο τη σεζόν 2021-22, όσο και φέτος (2022-23) μέχρι και την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στο τρέχον πρωτάθλημα, που τη βρήκε στην κορυφή.

error: Protected