Κατηγορίες
Super League 2

Πρωτοφανές για τη Super League 2 : Παίκτες έβγαλαν ανακοίνωση ότι είναι απλήρωτοι

Μόνο συνεπείς προς τους ποδοσφαιριστές δεν είναι οι Αμερικανοί επενδυτές της Παναχαϊκής.

Όπως αναφέρει το FL News, αυτό προκύπτει από την ανακοίνωση που εξέδωσαν με αφορμή την απόφασή τους για αποχή. Υποστήριξαν δε, ότι εδώ και μήνες παίζουν αμισθί.

Αναλυτικά:

«Όλοι εμείς οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της ιστορικής ομάδας της Παναχαϊκής, σεβόμενοι την αξία και το όνομα αυτής, όχι στα λόγια αλλά και στη πράξη, γνωστοποιούμε ότι εδώ και αρκετούς μήνες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας αμισθί με υπομονή και ηρεμία και με μοναδικό σκοπό στην επαναφορά της ομάδας στη θέση που της αξίζει. Σε επανειλημμένες οχλήσεις προς τη διοίκηση για το τι μέλλει γενέσθαι με τις οφειλές μας, λαμβάναμε πάντα αόριστες υποσχέσεις σε αόριστο χρόνο.

Προς σεβασμό στην ομάδα και στους εαυτούς μας, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε με το ίδιο πάθος και την ίδια αγωνιστικότητα σε κάθε αγώνα παρά τις αντίξοες συνθήκες. Με εκτίμηση και σεβασμό προς την Παναχαϊκή ιδέα και τον φίλαθλο κόσμο της. Μέχρι νεωτέρας και μέχρι καταβολής μεριδίου των δεδουλευμένων μας δεν θα πραγματοποιήσουμε καμία προπόνηση προς ενημέρωση του φιλάθλου κόσμου».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected