Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : “Αέρας” από τη Γαστούνη η Μύκονος, σκόραρε ο Μουρίκι

Καταιγιστική ήταν η Αθλητική Ένωση Μυκόνου στη Γαστούνη, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Γ Εθνικής.

Η ομάδα των Παχατουρίδη/Βλάχου επικράτησε με 3-0 του τοπικού Αίαντα και “έπιασε” κορυφή με 25 βαθμούς, έχοντας ωστόσο ένα παιχνίδι περισσότερο από τους ανταγωνιστές του.

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τις διαθέσεις τους, έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους Μουρίκι και Παπαδόπουλο.

Ο πρώην παίκτης της Νάουσας και των Γιαννιτσών μάλιστα, ήταν αυτός που είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 11′ αλλά και αυτός που έδωσε το προβάδισμα στο 27ο λεπτό μετά από ωραία πάσα του Βαλαβανόπουλου.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Αίαντα, τρία λεπτά μετά ο Κάρδαρης υπέπεσε σε πέναλτι και ο Ζγκούρι ευστόχησε για το 0-2.

Το παιχνίδι απέκτησε διαδικαστική μορφή, με το ισχυρό προβάδισμα από πλευράς νησιωτών, που στο 79′ έδωσαν διαστάσεις στη νίκη τους, χάρη στο γκολ του Πινέιρο.

Συνθέσεις

Αίας Γαστούνης (Αλέξης Γαβριλόπουλος) : Βίλλιος, Χριστοφοράτος, Κάρδαρης, Βατσής, Ρίλντι (46′ Παπαχριστόπουλος), Τσακοπιάκος, Σταθάτος (85′ Καράγιωργας), Τριαντφυλλόπουλος, Κουλούρης (85′ Μαργαρίτης), Βράπι (39′ λ.τ. Τσιρίκος), Πυρρής (85′ Μουτσάι).

ΑΕ Μυκόνου (Θεόφιλος Παχατουρίδης) : Ντούνης, Ράγια, Κεμπέ, Σπυρόπουλος, Αρκούδας, Τράκας, Σγκούρι, Μουρίκι (80′ Γιαννόπουλος), Βαλαβανόπουλος (60′ Αγγελής-66′ λ.τ. Στυλιανόπουλος), Πινέιρο (80′ Αχείμαστος), Παπαδόπουλος (80′ Οικονομίκος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected