Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Το ματς του Άρη απόψε στο “Barok” Coffee-Bar

Με δύο αγώνες ξεκινά το Σάββατο η 21η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας, της Super League 1, όπου δεσπόζει γενικά φυσικά το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.

Το “Barok” Coffee-Bar έχει για μια ακόμη φορά την τιμητική του, με τους ποδοσφαιρόφιλους να κλείνουν θέση για το Ιωνικός – Άρης, που ξεχωρίζει στο σημερινό (19.00) πρόγραμμα.

ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα είναι ισόβαθμοι στη Super League 1 και στην 10η θέση ενώ ο 5ος Άρης δοκιμάζεται στην έδρα του ουραγού Ιωνικού, που θέλει πάση θυσία να βρει και άλλους βαθμούς. Στον Άρη ο Λούκας Ρούπ συμμετείχε στο πρόγραμμα προετοιμασίας του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό και είναι στην αποστολή δίχως αυτό να σημαίνει ότι θα πάρει και χρόνο συμμετοχής. Ο Γερμανός μέσος βρίσκεται στο στάδιο ένταξης στην ομάδα και προς αυτήν την κατεύθυνση εκτιμήθηκε ότι θα τον βοηθήσει να ακολουθήσει την ομάδα στην Αθήνα.

Αντιθέτως, ο Λούις Πάλμα είναι εκτός αποστολής και πλέον θα προσπαθήσει να επανέλθει στον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό ενώ ο Πίτερ Ετέμπο θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής έπειτα από την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Νταρίντα, Ντουκουρέ, Καμαρά, Καμάτσο, Γκρέι, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Εμπακατά, Σγούρος, Χατζηιωάννου και Τανούλης.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (4/2)

17.00: ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα
19:00: Ιωνικός – Άρης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected