Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγνοoύνται ποδοσφαιριστές στα συντρίμμια από τον σεισμό της Τουρκίας

Ο 28χρονος Τούρκος τερματοφύλακας, που αγωνίζεται στην Γενί Μαλάτιασπορ, ομάδα δεύτερης κατηγορίας της Τουρκίας, βρίσκεται εγκλωβισμένος κάτω από τα ερείπια κτηρίου που κατέρρευσε μετά τον φονικό σεισμό που έγινε με επίκεντρο την πόλη Καχραναμαράς.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, η γυναίκα του διασώθηκε πρώτη και στην συνέχεια υπέδειξε στα σωστικά συνεργεία που βρίσκεται ο Εγιούπ Τουρκασλάν για να προσπαθήσουν να τον σώσουν.

Με την διαδικασία αυτή εν εξελίξει η τουρκική ομάδα ανήρτησε στα social media της ένα μήνυμα υποστήριξης γράφοντας «Οι προσευχές μας είναι μαζί σου» και ποστάροντας μία φωτογραφία του ποδοσφαιριστή.

Αγνοούνται δύο ποδοσφαιριστές της Χατάι

Όπως αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα, δύο ποδοσφαιριστές διασώθηκαν από τα συντρίμμια πολυκατοικίας που κατέρρευσε, ενώ άλλα δύο μέλη της ομάδας παραμένουν αγνοούμενοι.

Αυτοί που διασώθηκαν είναι οι Μπουράκ Οκσούζ και Μπερντούγκ Γιλντιρίμ τους οποίους διασώστες έβγαλαν από τα συντρίμμια, όπως και ένα μέλος του τεχνικού τιμ της ομάδας, ο Κερίμ Αλιτσί. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα, όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Ωστόσο, άλλα δύο μέλη της ομάδας της Χατάι φέρονται να βρίσκονται κάτω από κτίρια που κατέρρευσαν. Πρόκειται για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Τσέλσι, Κρίστιαν Ατσού, καθώς και ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Τανέρ Σαβούτ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected