Κατηγορίες
Basket

Νέα εντυπωσιακή βραδιά για Bucks και Giannis. Πως διαμορφώνεται η βαθμολογία (vid)

Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν συνάντησαν ιδιαίτερα προβλήματα στο «Moda Center», φθάνοντας στη νίκη με 127-108 επί των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, που ήταν η όγδοη διαδοχική τους στο ΝΒΑ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε double double με 24π. και δεκατρία ριμπάουντ κι είχε ακόμα οκτώ ασίστ, με τον Μπρουκ Λόπεζ να τελειώνει με 27π. και εννέα ριμπάουντ και τον Τζρου Χόλιντεϊ με 20π., τέσσερα ριμπάουντ και οκτώ ασίστ. Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος είχε ένα ριμπάουντ σε 3.41’.

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων με 28π., έχοντας επίσης τέσσερα ριμπάουντ και πέντε ασίστ. Στους 21π. και τις πέντε ασίστ «σταμάτησε» ο Ανφέρνι Σάιμονς και στους 14π. και τα οκτώ ριμπάουντ ο Τζος Χαρτ.

Εκτός έδρας κέρδισαν και οι Σακραμέντο Κινγκς, 140-120 τους Χιούστον Ρόκετς μες στο «Toyota Center», χάρη στους 30π. και τα έξι ριμπάουντ του Κίγκαν Μάρεϊ, τους 20π. του Μαλίκ Μονκ και τους 17π., τα εφτά ριμπάουντ και τις δέκα ασίστ του Ντομάντας Σαμπόνις. Ο Τζέιλεν Γκριν με 27π. και ο Κένιον Μάρτιν με 18π. και οκτώ ριμπάουντ ξεχώρισαν για τις «ρουκέτες».

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς, από την πλευρά τους, άλωσαν την «Capital One Arena», επικρατώντας με 114-91 των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς. Από 23π. έβαλαν οι Τζάρετ Άλεν και Ντάριους Γκάρλαντ και 21π. μαζί με έξι ριμπάουντ και πέντε ασίστ είχε ο Ντόνοβαν Μίτσελ. Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις με 18π. και εφτά ριμπάουντ ήταν ό,τι καλύτερο είχαν να επιδείξουν οι «πρωτευουσιάνοι».

*basketa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected