Κατηγορίες
Διάφορα

Τεράστια προσπάθεια από φοιτητές στην Αγγλία : Έκαναν απίστευτη ανθρώπινη αλυσίδα για να σώσουν σκύλο που είχε πέσει σε ποτάμι (vid)

Οι ήρωες φοιτητές που έσωσαν το σκύλο από το κανάλι με απίστευτη ομαδική εργασία μίλησαν σήμερα για την αποστολή διάσωσης. Τα viral πλάνα δείχνουν το σκυλάκι να προσπαθεί να βγει, μάταια όμως, από ένα κανάλι στο Ancoats, στο Μάντσεστερ, της Αγγλίας, πριν μια ομάδα ανδρών έρθει να το βοηθήσει.

Ο Jack Spencer Furmston και ο Ben Camphor – και οι δύο 20 ετών – επέστρεφαν στο σπίτι τους από μια καφετέρια όταν εντόπισαν τον Batu Akyol να κρατάει ένα λουρί πάνω από τον τοίχο δίπλα στο κανάλι.

Ο Ben είπε ότι αρχικά σκέφτηκε ότι ο Batu πρέπει να έβγαζε βόλτα την πάπια του, αλλά όταν κοίταξε στο νερό, είδε τον σκύλο Sumak να «παλεύει πραγματικά».

Χωρίς δισταγμό, ανέλαβαν δράση και, όντας ψηλότερος ο Μπεν προσφέρθηκε εθελοντικά να κατέβει προς τον σκύλο που βρισκόταν σε κίνδυνο. Πέντε άλλοι συμμετείχαν στην αποστολή διάσωσης, κρατώντας τον Μπεν από τα πόδια και κατεβάζοντάς τον με το κεφάλι προς το νερό.

Στο βίντεο που κατέγραψε ο θεατής Dabhidh MchicEamailinn, ο Sumak φαίνεται να προσπαθεί να πιαστεί από τον τοίχο, πριν ο Ben καταφέρει τελικά να τους πιάσει από το κολάρο.

Οι υπόλοιποι της παρέας τράβηξαν στη συνέχεια τον Μπεν πίσω προς τη στεριά, καθώς κρατιόταν από τον Σουμάκ, και καθώς πλησίαζαν στην κορυφή του τοίχου, ο ταλαιπωρημένος σκύλος φαίνεται να κουνάει την ουρά του με ανακούφιση.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που δημοσίευσε το gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected