Κατηγορίες
Αθλήματα

Απογοήτευσε και αποκλείστηκε ο Τσιτσιπάς (vids)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε πολύ άσχημη εμφάνιση, τη χειρότερή του μέσα στη φετινή σεζόν και αποκλείστηκε στη φάση των “16” του ABN Amro Tournament, από τον Νο14 της παγκόσμιας κατάταξης, Γιάνικ Σίνερ.

Ο 24χρονος Έλληνας, γνώρισε μόλις τη 2η ήττα του μέσα στο 2023, με τον 21χρονο Ιταλό να… εκδικείται τον Τσιτσιπά, για τη μεταξύ τους συνάντηση στο Αυστραλιανό Όπεν, πριν λίγες εβδομάδες.

Όπως αναφέρει το Tennis24, μετά από 82 λεπτά αγώνα, ο Σίνερ επικράτησε με 6-4, 6-3 και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του ΑΤΡ 500 τουρνουά στο Ρότερνταμ, όπου θα αντιμετωπίσει τον πολύπειρο Ελβετό, Στάνισλας Βαβρίνκα.

Στο μεγαλύτερο ματς έδειχνε πολύ κουρασμένος και έχασε με 2-0 σετ (6-4, 6-3 σε 1 ώρα και 21 λεπτά), χάνοντας και σημαντικούς βαθμούς στο ranking. Ολα πήγαν χάλια σήμερα για τον Τσιτσιπά που γνώρισε την δεύτερη ήττα του στη σεζόν (13-2 ρεκόρ πλέον) μετά από τον τελικό της Αυστραλίας με τον Τζόκοβιτς.

Με μόλις έναν άσο στο ματς, πολύ άσχημα χτυπήματα στη διάρκεια του αγώνα, υπερβολικά χαμηλά ποσοστά στο σερβίς (52%) και μόλις 8 winners (20 ο αντίπαλός του) δεν είχε τύχη απόψε και πλέον ετοιμάζεται για το Μεξικό.

Ο Ιταλός παρά το αμφίρροπο πρώτο σετ, έπαιζε πιο επιθετικά από τον Τσιτσιπά, ο οποίος δεν έβγαλε σήμερα ένταση στο παιχνίδι του. Είχε καλύτερη εικόνα ο Σίνερ και πήρε με ένα κρίσιμο break στο 4-4 το πρώτο σετ. Σε όλο το σετ μάλιστα έχασε μόλις 4 πόντους στο δικό του σερβίς. O Σινερ με δύο εύκολα break στην αρχή και το τέλος του δεύτερου σετ, πέρασε στα προημιτελικά όπου θα παίξει με τον Βαβρίνκα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected