Κατηγορίες
Αθλήματα

Ντουμπάι: Βαριά ήττα και αποκλεισμός για Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να πάρει μόλις τρία games απέναντι στην πρώην Νο1 του κόσμου Καρολίνα Πλίσκοβα στο βαρύ 6-1, 6-2 μένοντας εκτός από το πρώτο 1000άρι τουρνουά της σεζόν στην WTA.

Όπως αναφέρει το Tennis24, η Ελληνίδα τενίστρια δεν πήρε σε κανένα σημείο βοήθεια από το service της από το οποίο πήρε 19 πόντους (19/48) τελείωσε το παιχνίδι με 27 αβίαστα λάθη, ενώ κατάφερε να φτάσει σε μόλις δύο hold.

Με αυτή την ήττα η Σάκκαρη θα χάσει 349 βαθμούς κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να υποχωρήσει στην κατάταξη καθώς κινδυνεύει τόσο από την Μπέντσιτς πλέον, όσο και από την Έλενα Ριμπάκινα που συνεχίζουν στη διοργάνωση.

Να σημειωθεί ότι τελευταία φορά που η Σάκκαρη κέρδισε μόλις τρία games σε ένα παιχνίδι ήταν κόντρα στην Αρίνα Σαμπαλένκα στην Ντόχα τον Φεβρουάριο του 2020, ενώ για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν δεν κατάφερε να κερδίσει set.

Η Πλίσκοβα ξεκίνησε με break στη αναμέτρηση κατακτώντας τα πρώτα δύο games, με τη Σάκκαρη ωστόσο να απαντάει με break back (2-1) στη μοναδική φορά που η Ελληνίδα τενίστρια φάνηκε ανταγωνιστική στην αναμέτρηση.

Από εκεί και πέρα η Τσέχα, η οποία έπαιζε ουσιαστικά με πρώτο service (77%), κατέκτησε τα υπόλοιπα τέσσερα games φτάνοντας στο 1-0 μέσα σε μόλις 29 λεπτά.

Η Πλίσκοβα συνέχιζε να κάνει ό,τι θέλει μέσα στο court και στις αρχές του 2ου set κάνοντας το 4-0 με το σερί των κερδισμένων games να φτάνει το 8-0!

Η Σάκκαρη μείωσε σε 4-1, πίεσε για να κάνει το 4-2 με την Πλίσκοβα να κατακτά έστω και πολύ δύσκολα το 6ο game (5-1) για να κλείσει το παιχνίδι αμέσως μετά παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Εκεί θα αντιμετωπίσει την Ουκρανή Ανχελίνα Καλίνινα που επικράτησε της συμπατριώτισσάς της, Ντάρια Γιαστρέμσκα με 5-7, 6-2, 6-3.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected