Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Europa & Conference League : Μεγάλη πρόκριση για την ΑΕΚ Λάρνακας, σοβαρεύτηκε και θριάμβευσε η Γιουβέντους (vids)

Μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά για την ΑΕΚ Λάρνακας!

Η κυπριακή ομάδα έγραψε την πιο χρυσή -ευρωπαϊκή- σελίδα στην ιστορία της. Ισοπαλία χωρίς γκολ στη Σλοβακία στη ρεβάνς με την Ντνίπρο για τη νοκ άουτ φάση του Conference Leagueκ και σε συνδυασμό με το 1-0 στο “ΑΕΚ Αρένα” προκρίθηκε στους “16” της διοργάνωσης!

Η ΑΕΚ κατάφερε εύκολα να πάρει το αποτέλεσμα, αφού ελάχιστα κινδύνεψε πλην του δοκαριού στο 51’, έχοντας άψογη τακτική από τον Χοσέ Λουΐς Όλτρα! Έτσι, θα είναι στην αυριανή κλήρωση, συνεχίζοντας το ευρωπαϊκό οδοιπορικό της και τον Μάρτιο.

Στο Europa League, η Γιουβέντους προκρίθηκε στη φάση των 16 του Europa League ύστερα από τη νίκη με 3-0 επί της Ναντ στο “Μποζουάρ” χάρη στις εμπνεύσεις του Άνχελ ντι Μαρία. Ο Ντι Μαρία “καθάρισε” για λογαριασμό του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι που καθόταν σε ηλεκτρική καρέκλα, ύστερα από το 1-1 του πρώτου αγώνα.

Η Σπόρτινγκ τα βρήκε σκούρα κόντρα στην άμυνα της Μίντιλαντ στην Πορτογαλία, όμως στη Δανία έκανε πάρτι κι έφυγε νικήτρια με 4-0, παίρνοντας το εισιτήριο της πρόκρισης, ενώ η Η Σεβίλλη είχε καθαρίσει εν πολλοίς το ζευγάρι ύστερα απ’ το 3-0 του “Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν” και η νίκη με 2-0 της Αϊντχόφεν στο “Φίλιπς Στάντιον” δεν είχε αντίκρισμα.

Την ίδια ώρα, η Σέριφ που πέρσι “θάμπωσε” τον κόσμο με την παρουσία της στο Champions League, πήρε μια περήφανη πρόκριση κόντρα στην Παρτιζάν, παρά το γεγονός πως ηττήθηκε στη Μολδαβία. Σήμερα όμως ήταν καταιγιστική και με το 1-3 θα μπει αύριο στην κληρωτίδα της Νιόν.

Τέλος, η Λεβερκούζεν πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League μετά από τη διαδικασία των πέναλτι και ενώ ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα όταν είχε ηττηθεί στη Γερμανία από τη Μονακό.

Europa League

Μονακό – Λεβερκούζεν  2-3, 3-5 πεν [3-2]
Ναντ – Γιουβέντους  0-3  [1-1]
Αϊντχόφεν – Σεβίλλη  2-0  [0-3]
Μίντιλαντ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας  0-4  [1-1]
Ουνιόν Βερολίνου – Άγιαξ (22.00)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπαρτσελόνα (22.00)
Ρόμα – Σάλτσμπουργκ (22.00)
Ρεν – Σαχτάρ Ντονέτσκ (22.00)

*μέσα στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα


Conference League

Ντνίπρο – ΑΕΚ Λάρνακας  0-0 [0-1]
Παρτιζάν – Σέριφ Τιράσπολ  1-3 [1-0]
Κλουζ – Λάτσιο  0-0  [0-1]
Άντερλεχτ – Λουντογκόρετς  2-1, 3-0 πεν  [0-1] στην παράταση
Λεχ Πόζναν – Μπόντο Γκλιμτ (22.00)
Γάνδη – Κάραμπακ (22.00)
Φιορεντίνα – Μπράγκα (22.00)
Βασιλεία – Τράμπζονσπορ (22.00)

*μέσα στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected