Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

To ντέρμπι των αιωνίων αλλά και τα ματς ΑΕΚ και ΠΑΟΚ απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Το παιχνίδι που δεσπόζει από το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Super League δεν είναι άλλο από το μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο.

Νωρίτερα, ωστόσο, το Σάββατο (25/2) υπάρχουν δύο πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια, με την ΑΕΚ να φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης και τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να τα παρακολουθήσουμε όλα, γι αυτό και μεις σας προτείνουμε το ποδοσφαιρικό στέκι της οδού Μερκουρίου Καρακωστή 20 στο κέντρο της Βέροιας, το “Barok” Coffee-Bar!

Η αρχή του σαββατιάτικου προγράμματος γίνεται στις 17:30 στην OPAP Arena εκεί όπου η ΑΕΚ θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί των 13 νικών σε 13 ματς που τρέχει κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης προκειμένου να πάρει τους τρεις βαθμούς και να βάλει πίεση στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Στις 19:00 στους Ζωδιμάδες ο ΠΑΟΚ καλείται να δώσει συνέχεια στη νίκη του επί της ΑΕΚ την περασμένη εβδομάδα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, προκειμένου να διατηρήσει την απόσταση από την κορυφή ή και να τη μειώσει σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός δεν νικήσει στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Και τώρα οι δυό τους! Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μετά το 1-1 του α’ γύρου της Λεωφόρου θα τεθούν ξανά αντιμέτωποι αλλά αυτή τη φορά στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Σε ένα κατάμεστο φαληρικό γήπεδο οι «Ερυθρόλευκοι» και οι «Πράσινοι» θα τα δώσουν όλα προφανώς για το νικηφόρο αποτέλεσμα στο μεγάλο ματς / ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Σαββάτου:

ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης (17:30)
ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ (19:00)
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (20:30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected