Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μεγάλο ευρωπαϊκό “διπλό” της Άλκμααρ, σκόραρε ξανά ο Παυλίδης (vid)

Τι άλλο να κάνει ο Βαγγέλης Παυλίδης; Να…καταπιεί σίδερα; Ο Έλληνας φορ έφτασε τα αισίως τα 18 γκολ σε 26 παιχνίδια με τη φανέλα της Άλκμααρ!

Η Λάτσιο προηγήθηκε αλλά η Αλκμααρ με τον Παυλίδη να σκοράρει νίκησε με 2-1 στο Ολίμπικο, στο πρώτο ματς για τους «16» του Europa Conference League.

Με ηθικό ακμαιότατο, παρά την απουσία του Ιμόμπιλε, μετά την εκτός έδρα νίκη επί της Νάπολι, οι Λατσιάλι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, απείλησαν στο 3′ με τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και τελικά άνοιξαν το σκορ στο 18′, όταν ο Τζακάνι έκανε κίνηση από αριστερά και γύρισε για τον Πέδρο που εκτέλεσε αμέσως για το 1-0. Καλό ξεκίνημα, δηλαδή, για την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι που είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 45′ ένα λάθος που έγινε είχε ως συνέπεια ο Κάρλσον να κινηθεί από αριστερά για τους Ολλανδούς και να κάνει το γύρισμα για τον Παυλίδη που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Παρ’ όλα αυτά, οι Ρωμαίοι θα μπορούσαν να ξαναπάρουν το προβάδισμα άμεσα, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, αλλά η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι μετά το δυνατό σουτ του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς. Οι δύο ομάδες, επομένως, πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1 και όταν επέστρεψαν από αυτά η Λάτσιο ήταν αυτή που προσπαθούσε περισσότερο αλλά η Αλκμααρ ήταν αυτή που σκόραρε… Στο 62′ ο Πέδρο έχασε τη μπάλα και οι Κέρκεζ – Κάρλσον συνεργάστηκαν, με τον πρώτο να πλασάρει από κοντά και να κάνει το 1-2.

Απρόσμενη εξέλιξη στο παιχνίδι, με τους Λατσιάλι να απειλούν στο 72′ με Λουίς Αλμπέρτο – Φελίπε Αντερσον και στο 80′ ξανά με τον Βραζιλιάνο αλλά δεύτερο γκολ δεν έβαλαν, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να πάρουν την πρόκριση με ανατροπή στην Ολλανδία.

Συνθέσεις

Λάτσιο (Μαουρίτσιο Σάρι) : Μαξιμιάνο, Λάτσαρι, Καζάλε (46′ Ρομανιόλι), Πάτρικ, Μάρουσιτς, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Κατάλντι (70′ Καντσελιέρι), Λουίς Αλμπέρτο, Πέδρο (70′ Βεσίνο), Τζακάνι, Φελίπε Άντερσον.

Άλκμααρ (Πασκάλ Γιάνσεν) : Ράιαν, Σουγκαβάρα, Χους, Χατζηδιάκος, Κέρκεζ (82′ Μέερντινκ), Κλάζι, Μάινανς, Ρέιντερς, Όντγκαρντ (83′ Μιχαΐλοβιτς), Παυλίδης (82′ Ντε Βιτ), Κάρλσον (82′ Φαν Μπρεντερόντε).

Το πρόγραμμα της φάσης των “16”

Τρίτη 7/3

Λάτσιο – Άλκμααρ  1-2

Πέμπτη 9/3

Άντερλεχτ – Βιγιαρεάλ (19.45)
ΑΕΚ Λάρνακας – Γουέστ Χαμ (19.45)
Σέριφ Τιράσπολ – Νις (19.45)
Φιορεντίνα – Σίβασπορ (22.00)
Γάνδη – Μπασάκσεχιρ (22.00)
Βασιλεία – Σλόβαν Μπρατισλάβα (22.00)
Λεχ Πόζναν – Τζουργκάρντεν (22.00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected