Διάφορα - Συνεργάτες

Οι αγώνες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ απόψε στο “Barok” Coffee-Bar

Δύο σπουδαία ματς προσφέρει απόψε στους ποδοσφαιρόφιλους το αγαπημένο μας στέκι στο κέντρο της Βέροιας, το “Barok” Coffee-Bar!

H αρχή γίνεται με την αναμέτρηση Ατρόμητος – ΑΕΚ (17.30) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League, που δεν είχε γίνει στις 5 Φεβρουαρίου καθώς τα τέρματα στο Δημοτικό στάδιο του Περιστερίου είχαν βρεθεί πιο κοντά.

Η ΑΕΚ με νίκη στο Περιστέρι θα περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena την προσεχή Κυριακή, με το οποίο οι κιτρινόμαυροι θα ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους για την κανονική διάρκεια της σεζόν. Από την άλλη ο Ατρόμητος, ο οποίος θα παίξει στα play outs στη συνέχεια, μετά το ματς με την ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας.

Ακολουθεί το Λαμία-ΠΑΟΚ καθώς μετά από δύο αναβολές, ο πρώτος αγώνας των ημιτελικών στο Κύπελλο Ελλάδας είναι έτοιμος να πραγματοποιηθεί. Αρχικά το παιχνίδι δεν έγινε λόγω της χιονόπτωσης στη Φθιώτιδα και στη συνέχεια, ανήμερα του ματς, έγινε το τραγικό δυστύχημα με τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. Τελικά σήμερα θα γίνει το παιχνίδι με ώρα έναρξης τις 19:00

Το σημερινό πρόγραμμα :

Ατρόμητος – ΑΕΚ (17.30)
Λαμία-ΠΑΟΚ (19:00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected