Κατηγορίες
Μικτές Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Δύο ήττες για τις Μικτές Ομάδες στην Πέλλα

Με δύο ήττες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους οι Μικτές Ομάδες της ΕΠΣ Ημαθίας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της 1ης Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων U16 και U14.

Στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών, στην αναμέτρηση που προηγήθηκε χρονικά, οι «μικροί» του Γιώργου Κουλακιώτη δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν με σκορ 3-1, μια ήττα αποτελεί που πισωγύρισμα, στην προσπάθεια της για κατάληψη της πρώτης προνομιούχου θέσης του ομίλου, καθώς ήρθε από τη βασική της συνδιεκδικήτρια για την επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου.

Το φύλλο αγώνα :

ΕΠΣ Πέλλας – ΕΠΣ Ημαθίας  3-1 (11′ Κιόσης, 54′ Ρίζος, 71′ Φαρίνης / 43′ Καρασαββίδης)

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ. Σαρικαλαϊτσίδης, Τσάγκας και Γκίτσος από την ΕΠΣ Καστοριάς

Συνθέσεις

ΕΠΣ Πέλλας (Σάκης Τσελεπής) : Χλοπτσούδης, Μωυσιάδης (41′ Μπαλασιώρης), Δάγκας, Καρατέρπος, Φαρίνης, Κιόσης, Ρίζος (71′ Κοσμίδης), Πολυχρονιάδης (71′ Δερβίλης), Τσιγγένης (77′ Κιούρα), Πέγιος (77′ Διντζίδης), Μιχαηλίδης

ΕΠΣ Ημαθίας (Γιώργος Κουλακιώτης) : Καραμίχος, Παπαδόπουλος, Λαμπριανίδης, Θεοδοσίου, Κατσαβός, Κίτσας (64′ Γουγουλέφας), Συμεωνίδης (64′ Ράπτης), Γιάννακας (75′ Γιαννακίδης), Μπουκλάς (36′ Δημησίκος), Καρασαββίδης (75′ Νοβάκης), Λύχνας. Στην αποστολή και οι Χαριτόπουλος, Θεοχαρόπουλος, Κόμνης, Λιθοξόπουλος.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

ΕΠΣ Φλώρινας – ΕΠΣ Καστοριάς  2-0
ΕΠΣ Πέλλας – ΕΠΣ Ημαθίας  3-1

Η βαθμολογία

*Εκκρεμεί η αναμέτρηση ΕΠΣ Ημαθίας – ΕΠΣ Πέλλας

Επόμενη αγωνιστική (5η)

ΕΠΣ Ημαθίας – ΕΠΣ Φλώρινας
ΕΠΣ Καστοριάς – ΕΠΣ Πέλλας


Την ήττα γνώρισαν και οι οι «μεγάλοι» του Μανώλη Γιοβανόπουλου, με σκορ 2-1, η οποία αποκτά ακόμα πιο οδυνηρό χαρακτήρα, καθώς ήταν η δεύτερη σε τρεις αναμετρήσεις, κυρίως, όμως, διότι ήρθε με τέρματα που σημειώθηκαν στην εκπνοή των δύο ημιχρόνων από τους αντιπάλους, παρόλο που στο σκορ είχε προηγηθεί η ομάδα της Ένωσης μας με τέρμα τον Χεράκη.

Το φύλλο αγώνα :

ΕΠΣ Πέλλας – ΕΠΣ Ημαθίας  2-1 (45′-90′ Καψάλης / 35′ Χεράκης)

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ. Σαρικαλαϊτσίδης, Τσάγκας και Γκίτσος από την ΕΠΣ Καστοριάς

Συνθέσεις

ΕΠΣ Πέλλας (Σάκης Τσελεπής) : Κάππας, Λιάσιος, Γκόγκος, Παντικίδης, Αλμαλής, Λάσκος, Τζιότζιος (87′ Σέλκος), Μπάλλας, Χατζηδιαμαντής, Κιόρτσης (55′ Λελεκίδης), Καψάλης (90+2′ Μίσκος).

ΕΠΣ Ημαθίας (Μανώλης Γιοβανόπουλος) : Διαμαντόπουλος, Γιαγτζίδης (88′ Καραβασόπουλος), Βασιλακάκης, Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος, Χεράκης, Γιάννινας (68′ Θεοδώρου), Τσιάμπας, Φωτεινιάς, Βήτος (68′ Βασιλείου), Μάρκου (58΄ Λαζαρίδης). Στην αποστολή και οι Καραταράκης, Πιλιτσίδης, Ζήμνας, Μουρατίδης, Χαλκιάς.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

ΕΠΣ Φλώρινας – ΕΠΣ Καστοριάς  0-2
ΕΠΣ Πέλλας – ΕΠΣ Ημαθίας  2-1

Η βαθμολογία

Επόμενη αγωνιστική (5η)

ΕΠΣ Ημαθίας – ΕΠΣ Φλώρινας
ΕΠΣ Καστοριάς – ΕΠΣ Πέλλας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected