Ποδόσφαιρο Κόσμος

Europa League : Έβγαλε αντίδραση η Γιουνάιτεντ, άλλη Σεβίλλη στην Ευρώπη (vids)

Μπορεί η επτάρα από τη Λίβερπουλ να έπεσε…βαριά στο στρατόπεδο της Γιουνάιντεντ, όμως σήμερα βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και πήρε μια ευρεία νίκη πρόκρισης κόντρα στη Μπέτις.

Ο Ράσφορντ άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό, οι Ανδαλουσιάνοι όμως αντέδρασαν και στο 32′ ισοφάρισαν με τον Αγιόθε Πέρεθ. Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, οι “κόκκινοι διάβολοι”…εγκαταστάθηκαν στα αντίπαλα καρέ και κατάφεραν γρήγορα να φτάσουν στο 3-1 χάρη στα γκολ των Άντονι και Μπρούνο Φερνάντες. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 82′ ο Βέγκχορστ.

Σπουδαία νίκη και για τη Σεβίλλη, που παραμέρισε την κακή της εικόνα στη φετινή LaLiga και έπαιξε για την ιστορία της, Μετά από ένα “στείρο” πρώτο ημίχρονο, ο Ζορντάν έδωσε το προβάδισμα κόντρα στη Φενέρ, που είχε σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Το 2-0 σημείωσε ο Λαμέλα στο 85ο λεπτό και έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League.

Στα άλλα ματς, η Γιουβέντους νίκησε 1-0 τη Φράιμπουργκ, χάρη στο γκολ του Ντι Μαρία στο ξεκίνημα της επανάληψης, δίνοντας ισχνό αλλά σημαντικό προβάδισμα στη Μεγάλη Κυρία, ενώ Σαχτάρ και Φέγενορντ αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς της Ολλανδίας.

Το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων της φάσης των “16”

Ρόμα – Σοσιεδάδ  2-0
Σπόρτινγκ Λισαβώνας – Άρσεναλ  3-3
Λεβερκούζεν – Φερεντσβάρος  2-0
Ουνιόν Βερολίνου – Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ  3-3
Γιουβέντους – Φράιμπουργκ  1-0
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπέτις  4-1
Σεβίλλη – Φενέρμπαχτσε  2-0
Σαχτάρ Ντόνετσκ – Φέγενορντ  1-1

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected