Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Νίκησε και ανέβηκε 5ος ο Βύζας

Με τον Βύζαντα Μεγάρων να επικρατεί 3-0 του Διγενή Νεοχωρίου, έπεσε η αυλαία της 18ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής,

Η ομάδα της Δυτικής Αττικής δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες κόντρα στους “ερυθρόλευκους”, που δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες του αγώνα. Μοιραία λοιπόν, παραμένουν στη 12η θέση της βαθμολογίας, χάνοντας έδαφος για την παραμονή στην κατηγορία.

Από την άλλη πλευρά, οι Μεγαρείς ανέβηκαν στην 5η θέση με 28 βαθμούς και απομακρύνθηκαν αισθητά από την επικίνδυνη ζώνη.

Το φιλμ

Στα πρώτα 25 λεπτά, το παιχνίδι ήταν αναγνωριστικό, χωρίς τις σημαντικές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Με τη συμπλήρωση των 25 λεπτών, ο Σαχόλι έκλεψε τη μπάλα στο ύψος της περιοχής, έδωσε δεξιά στον Στρατιδάκη αυτός έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Κακούσιος πρόλαβε την έξοδο του Κουτσόπουλου και με πλασέ στη γωνία άνοιξε το σκορ για την ομάδα του (1-0).

Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Διγενή, ένα τραγικό λάθος του έμπειρου Κουτσόπουλου στο 38′, ο οποίος θέλησε να βρει πλάγια τον Σταμέκο, έδωσε πάσα “πάρε βάλε” στον Σαχόλι, που με ψύχραιμο πλασέ “έγραψε” το 2-0.

Με το σημαντικό αυτό προβάδισμα, ο Βύζας πήγε στην ανάπαυλα και χρειαζόταν πλέον μια τυπική διαχείριση ώστε να εξασφαλίσει το τρίποντο.

Στο 59′, Στρατιδάκης και Σαχόλι σημάδεψαν σε διαδοχικά σουτ το δοκάρι του Κουτσόπουλου, σε μια σπάνια ευκαιρία!

Στο 64′ ο Παναγιώτου εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι στον Χατζηχαραλάμπους, αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 68′ ο Διγενής ξανά στο προσκήνιο, με τον Καλτσά να σουτάρει δυνατά και ο Χαλκίδης να είναι σε ετοιμότητα.

Στο 77′ ο Βύζας σφράγισε τη νίκη στο ματς, χάρη στην οξυδέρκεια του Κακούσιου, ο οποίος έκλεψε έξυπνα τη μπάλα από τον τελευταίο παίκτη του Διγενή και μόνος απέναντι από τον Κουτσόπουλο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, ο νεοεισελθών Σταφάι έφτασε κοντά στο 4-0 αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ.

Συνθέσεις

Βύζας Μεγάρων (Δημήτρης Καλύκας) : Χαλκίδης, Κωνσταντινίδης (84′ Λύγδας), Μύρκος, Σαχόλι, Καραγιάννης (73′ λ.τ. Πεκίνι), Τοπτίδης (61′ Δουκάκης), Χατζημελετιάδης, Στρατιδάκης (85′ Σταφάι), Κακούσιος, Φλέγκας, Φυσαράκης Α. (84′ Δρυμούσης)

Διγενής Νεοχωρίου (Τάσος Μπεριτζάς) : Κουτσόπουλος, Σταμέκος, Τσιγαρίδας, Καταρέλος, Βασιλείου, Αυγέρης (38′ λ.τ. Καλτσάς), Κουρκουλιώτης (46′ Γόρδιος), Παναγιώτου, Λίτσιος (36′ λ.τ. Δραγατσίκης), Μάγγος (46′ Χατζηχαραλάμπους), Τσιούφης (46′ Μαλάκος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected