Κατηγορίες
Super League 2

Άριστα “10” στην άμυνα ο Ηρόδοτος, 0-0 στα Χανιά (photos)

Ο Ηρόδοτος πρόβαλε μεγάλη αντίσταση στα Περβόλια, αποσπώντας την ισοπαλία με 0-0 από τα Χανιά στην επανεκκίνηση των υποχρεώσεων για τις δύο κρητικές ομάδες στην Super League 2.

Ο Ηρόδοτος παρουσιάστηκε εντελώς διαφορετικός από αυτό που είχε δείξει μέχρι και πριν από ένα μήνα στο πρωτάθλημα, καθώς τα πολλά νέα πρόσωπα που αγωνίστηκαν του έδωσαν μια εντελώς άλλη οντότητα.

Επιθετικά μπορεί να μην ανησύχησε τα Χανιά, αλλά αμυντικά στάθηκε βράχος, με τον τερματοφύλακα του, Γκόλοβιτς να πραγματοποιεί μια σπουδαία εμφάνιση.

Τα Χανιά άσκησαν μεγάλη πίεση για να σκοράρουν το διάστημα μεταξύ 29ο με 40ό περίπου λεπτό όπου έχασαν σωρεία ευκαιριών κυρίως με τους Μανουσάκη και Μπουρσέλη.

Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι δεν ήταν τόσο απειλητικοί στις φάσεις που δημιούργησαν, με το 0-0 να διαμορφώνει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

δείτε φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

ΠΑΕ Χανιά (Σταύρος Λαμπράκης/Νίκος Μαναρώλης): Καλογεράκης, Ιμεραλιλάι (82’ Κατσούρι), Ρότσα (67’ Ρότσα), Γιαμπερέ, Μπάτζιος, Καμαρά, Λεμονής (73’ Ναζίμ), Μανουσάκης, Τσέλιος, Μπουρσέλης (82’ Μαρτσάκης), Κόλα (67’ Ζέκχοφ)

Ηρόδοτος (Ηλίας Φυντάνης): Γκόλοβιτς, Ντουμπιά, Πιτσόλης, Φράτροβιτς, Φρανσίνο Ρόσι, Μασάδο, Φερνάντες, Λεβικανίν (90’ Πλιάτσικας), Ντότης, Μάρκοβιτς (90+1’ Χαλκιαδάκης), Μπακούτσης (87’ Γρηγορόπουλος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected