Κατηγορίες
Διάφορα

Τι άλλο θα ζήσουμε : Πλήθος κόσμου στο “Θεοχαράκη” αλλά παραλίγο να μη γίνει η βράβευση του Maestro γιατί δεν πήγαν…υπουργοί! (vid)

Για την παρουσία τους στο χώρο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου βραβεύτηκαν οι συντελεστές της σειράς του MEGA «Maestro», λίγο καιρό πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ίδρυμα Β.&Μ. Θεοχαράκη, με μέρος του cast και φυσικά τον δημιουργό Χριστόφορο Παπακαλιάτη να έχουν την πρώτη τους συνάντηση, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου της σειράς.

Μεταξύ των προσώπων που βραβεύτηκαν ήταν οι: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Κώστας Σούσουλας, η Χάρις Αλεξίου, ο Γιάννης Τσορτέκης, ο Κώστας Χρηστίδης και η Μαρία Καβογιάννη.

Όπως όμως βλέπουμε στο video που αποκάλυψε η εκπομπή του ΣΚΑΪ «Γεια σου» με την Μαρία Μπακοδήμου, η βράβευση παραλίγο θα αναβάλλονταν εξ αιτίας της επιλογής των υπουργών της κυβέρνησης να μην παραστούν στην εκδήλωση!

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης όμως βλέποντας το πλήθος του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί πρότεινε η βράβευση να συνεχιστεί κανονικά χωρίς τους υπουργούς και τους βουλευτές, κάτι που τελικά και έγινε.

το βίντεο δημοσίευσε το gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected