Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Στην ομάδα της Spot Team ο δικός μας, Αργύρης Τσιγγενόπουλος!

Μια νέα σελίδα αλλά άκρως συνυφασμένη με το περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιείται, ανοίγει ο Αργύρης Τσιγγενόπουλος.

Ο αρχισυντάκτης του sportsup.gr, με τη 15ετή και πλέον προσφορά του στον αθλητισμό από το δικό του μετερίζι, είναι από σήμερα μέλος της Spot Team, μιας εταιρίας που εδρεύει στη Βέροια αλλά είναι εδώ και πολλά χρόνια γνωστή σε πανελλήνια εμβέλεια.

Ο ίδιος θα αναλάβει το πόστο του Team Sales Manager και θα έχει άμεση συνεργασία με όλους τους αθλητικούς συλλόγους της χώρας μας, με στόχο να δώσει τη δυνατότητα σε αθλητές, σωματεία αλλά και ακαδημίες όλων των αθλημάτων να βρουν τις καλύτερες και ποιοτικότερες επιλογές στον αθλητικό ιματισμό.

Σύντομα θα υπάρξει μια πρώτη επαφή με όλους τους αθλητικούς συλλόγους, ενώ μπορείτε ήδη να επικοινωνείτε στα τηλ. 23310 61745, 6949 487631 και στο argyris@spoteam.gr για περισσότερες πληροφορίες.

Να ευχηθούμε στον ίδιο αλλά και σε όλους τους συνεργάτες της Spot Team μακροημέρευση και πολλές επιχειρηματικές επιτυχίες!

Το δελτίο Τύπου της εταιρίας :

“Η Spot Team είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη του Αργύρη Τσιγγενόπουλου στην ομάδα της!

Ο γνωστός αθλητικογράφος, με μεγάλη εμπειρία στον χώρο, τόσο ως αρχισυντάκτης του sportsup.gr όσο και στη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων, αναλαμβάνει Υπεύθυνος του Team Sales της εταιρίας.

Oι αθλητές, τα αθλητικά σωματεία αλλά και oι Ακαδημίες όλων των αθλημάτων θα έχουν πλέον τον δικό τους άνθρωπο στην εταιρία μας, ο οποίος θα δημιουργήσει σταδιακά με τη σειρά του τη δική του ομάδα για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας!

Να του ευχηθούμε καλή δύναμη στο έργο του, είμαστε σίγουροι πως η συνεργασία μας θα αποτελέσει εφαλτήριο για ένα πιο δημιουργικό μέλλον!”

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected