Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Θα δοκιμάσει την τύχη του στις προπονήσεις της ΑΕΚ ο Αντώνης Λέκα

Την ευκαιρία να δοκιμάσει την τύχη του στην ΑΕΚ θα έχει ο Αντώνης Λέκα.

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός κλήθηκε από την ΠΑΕ να τεθεί υπό τον έλεγχο γων ανθρώπων της U17 και συγκεκριμένα στις προπονήσεις από 20 έως 22/3.

Θυμίζουμε πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας έχει βρεθεί το 2022 και σε δοκιμαστικά του Ατρομήτου (φωτ).

Η ανακοίνωση της ομάδας του :

“Έτοιμος για να κάνει το επόμενο βήμα της καριέρας του….

Μια ιδιαίτερα τιμητική πρόσκληση δέχτηκε η Διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας μεσώ επίσημου EMAIL από το τμήμα Scouting της Ακαδημίας ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα, με επιστολή της η ΠΑΕ ΑΕΚ καλεί τον ποδοσφαιριστή και γέννημα θρέμμα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, Αντώνη Λέκα να δώσει το παρών στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΚ στα Σπάτα προκειμένου να συμμετάσχει στις προπονήσεις του αντίστοιχου ηλικιακού τμήματος (Κ17).

Ο Αντώνης Λέκα θα βρεθεί στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων τη Δευτέρα 20/3,τη Τρίτη 21/3 και τη Τετάρτη 22/3 προκειμένου να διεκδικήσει μια θέση σε ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά club της Ελλάδας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Λέκα κατά το παρελθόν έχει κινήσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού (2009),του Παναθηναϊκού (2020) και του Ατρόμητου Αθηνών (2022) ενώ κατά καιρούς έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους και αρκετές ομάδες που αγωνίζονται εκτός Super League 1.

Ο 17χρονος Αντώνης Λέκα έδειξε τα προσόντα του στην ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας και τώρα με την στήριξη του προέδρου μας κ. Ανδρέα Καλαϊτζίδη και του Δ.Σ είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα.

Η διοίκηση του ”Μέγα” το τεχνικό επιτελείο και οι αθλητές θέλουν να συγχαρούν τον Αντώνη Λέκα για αυτήν την μεγάλη πρόκληση-πρόσκληση και να του ευχηθούν καλή επιτυχία!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected