Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Ιστορικές στιγμές για τον Μικρασιατικό Αστέρα, κατέκτησε το Κύπελλο με γκολ του Σαπαλίδη! (vid)

Ο 52ος τίτλος του Κυπέλλου ΕΠΣΑ πήγε στην Καισαριανή!

Σε έναν δραματικό τελικό που διήρκεσε 120 λεπτά και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό, ο Μικρασιατικός Αστέρας νίκησε με 1-0 τον Άρη Πετρούπολης και κατέκτησε άξια το τρόπαιο στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου «Γ. Καμάρας», πετυχαίνοντας κάτι που για αρκετούς θα αποτελούσε έκπληξη με δεδομένο ότι τις δύο ομάδες χωρίζει μία κατηγορία!

«Χρυσός» σκόρερ για τους κόκκινους ήταν ο Σταμάτης Σαπαλίδης, ο οποίος στο πέμπτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου της ημίωρης παράτασης (110′) αξιοποίησε ιδανική σέντρα του Ζέλο και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Ρουμπή για να πετύχει ένα θαυμάσιο γκολ που έμελλε να κάνει τη διαφορά.

Το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή Μπακογιάννη βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα και τους ανθρώπους του πάγκου να γιορτάζουν μαζί με τους φιλάθλους τους μία σπουδαία στιγμή για τον σύλλογο και την Καισαριανή!

το φιλμ του αγώνα στο soccerlive.gr

Συνθέσεις

Μικρασιατικός Αστέρας (Ηλίας Καλοπήτας): Μιχελής, Κωνσταντινίδης, Βουτυράς (113′ Έσλερ), Ε. Κουτσογκίλας (102′ Κουτσογκίλας Π.), Μαραγκουδάκης, Τζέλη, Σάμιος, Βουγιουκλίδης (77′ Ζέλο), Σαπαλίδης (113′ Θεοδώρου), Αμπντέλ Ραχήμ (113′ Κακός), Σμυρνάκης (64′ Ψαραδέλης)

Άρης Πετρούπολης (Λουκάς Καραδήμος): Ρουμπής, Μανδαμαδιώτης, Λεβέντης (54′ Τσερκώνης), Τσατσαρής, Κρητικός, Κορώνης (80′ Γεραγωτέλης), Ζαΐμι (54′ Γάγγος), Ντάφλας, Σαμαράς (46′ Αντωνακόπουλος, Αργυρίου (80′ Νάτσης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected