Κατηγορίες
Συνεργάτες

Η PokerStars και η Red Bull Racing ανανεώνουν τη συνεργασία τους για 3 χρόνια

Η PokerStars, η μεγαλύτερη ιστοσελίδα online πόκερ στον κόσμο, ανακοίνωσε στις αρχές Ιανουαρίου τη συνεργασία της με την Red Bull Racing, την πρωταθλήτρια ομάδα της Formula 1. Η συνεργασία σηματοδοτεί είσοδο της PokerStars στον κόσμο των αθλητικών χορηγιών και είναι σαφές ότι και οι δύο εταιρείες είναι ενθουσιασμένες με τις δυνατότητες που προσφέρει αυτή η συνεργασία. Στην ουσία η συνεργασία αυτή ξεκίνησε το 2022 δοκιμαστικά, με τις δύο πλευρές να μένουν ικανοποιημένες από το αποτέλεσμα και ανανεώνουν τη χορηγική συμφωνία για 3 επιπλέον έτη.

Τα σχόλια των πρωταγωνιστών

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Red Bull Racing, μια από τις πιο επιτυχημένες και καινοτόμες ομάδες της Formula 1», δήλωσε ο κος Eric Hollreiser, επικεφαλής εταιρικής επικοινωνίας της PokerStars. Το στέλεχος της PokerStars πρόσθεσε πως «Όπως και η PokerStars, η Red Bull Racing είναι ηγέτης στον χώρο της και είμαστε σίγουροι ότι αυτή η συνεργασία θα αποτελέσει έναν επιτυχημένο συνδυασμό και για τις δύο εταιρείες».

Η συνεργασία ανάμεσα σε PokerStars και Red Bull Racing θα δει τον «γίγαντα» του πόκερ να γίνεται ο επίσημος συνεργάτης της ομάδας σε παιχνίδια και πόκερ. Αυτό θα περιλαμβάνει την αναγραφή της επωνυμίας της PokerStars στα αυτοκίνητα της αγωνιστικής ομάδας, στις φόρμες των οδηγών και στον ρουχισμό της ομάδας, καθώς και προωθητικές δραστηριότητες σε διάφορους αγώνες κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ο επικεφαλής της ομάδας Red Bull Racing κος Christian Horner δήλωσε εξίσου ενθουσιασμένος με τη νέα αυτή συνεργασία αναφέροντας πως «Η PokerStars είναι η κορυφαία επωνυμία στον χώρο του πόκερ στον κόσμο και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε μαζί της. Το πόκερ και η Formula 1 μπορεί να φαίνονται σαν ένα ασύμβατο ζευγάρι, όμως και στις δύο περιπτώσεις έχουμε περιβάλλοντα υψηλής στρατηγικής και υψηλής πίεσης, όπου οι μικρές λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν τεράστια διαφορά. Πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα φέρει ενδιαφέρουσες και μοναδικές ευκαιρίες και για τις δύο εταιρείες».

Οι χορηγικές συμφωνίες της PokerStars

Δεν είναι η πρώτη φορά που η PokerStars ασχολείται με τη χορηγία μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων και αγωνιστικών ομάδων σε αθλήματα. Η εταιρεία έχει χρηματοδοτήσει το European Poker Tour, το Latin American Poker Tour και το PokerStars Caribbean Adventure, καθώς και μεμονωμένα κορυφαίους παίκτες στον χώρο του ποδοσφαίρου και του τένις. Ωστόσο, αυτή είναι η πρώτη φορά που η PokerStars συνεργάζεται με μια μεγάλη αθλητική ομάδα πέρα από τον τομέα της, το πόκερ.

Η συνεργασία μεταξύ PokerStars και Red Bull Racing θα έχει διάρκεια τρία χρόνια και είναι σαφές ότι και οι δύο εταιρείες είναι ενθουσιασμένες για το τι επιφυλάσσει το μέλλον. «Ανυπομονούμε να δούμε τι θα φέρει αυτή η συνεργασία και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τη Red Bull Racing για να φέρουμε μερικές συναρπαστικές νέες πρωτοβουλίες στον κόσμο του πόκερ και του μηχανοκίνητου αθλητισμού», δήλωσε ο κος Hollreiser.

Τι προβλέπει στην πράξη η συμφωνία

Δεν είναι βέβαια μόνο η PokerStars και η Red Bull Racing ενθουσιασμένες με τη συνεργασία αυτή. Τόσο οι φίλοι του πόκερ όσο και οι λάτρεις των μηχανοκίνητων σπορ ανυπομονούν να δουν τι μπορούν να επινοήσουν οι δύο εταιρείες. Με το ιστορικό καινοτομίας της Red Bull και τη φήμη της PokerStars για τη διοργάνωση κορυφαίων εκδηλώσεων πόκερ, είναι ασφαλές να πούμε ότι η συνεργασία αυτή έχει τη δυνατότητα να αποτελέσει κάτι πραγματικά ξεχωριστό.

Την περασμένη χρονιά παίκτες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά μια πραγματική εμπειρία Formula 1 επισκεπτόμενοι την ομάδα της Red Bull. Είχαν, επίσης, τη δυνατότητα να κερδίσουν εισιτήρια της Formula 1 σε διαδικτυακά τουρνουά πόκερ με δωρεάν συμμετοχή στην κορυφαία διαδικτυακή πλατφόρμα PokerStars, πέρα από τα χρηματικά έπαθλα. Το επόμενο διάστημα είναι βέβαιο πως θα δούμε παρόμοιες και ακόμη περισσότερες σε αριθμό επιβραβεύσεις και προωθητικές ενέργειες.

Τι επιφυλάσσει το μέλλον

Τι μπορούμε να περιμένουμε λοιπόν από τη PokerStars και τη Red Bull Racing τα επόμενα χρόνια; Είναι δύσκολο να προβλέψουμε σε αυτό το σημείο, αλλά δεδομένου του επιπέδου ενθουσιασμού και δημιουργικότητας και από τις δύο πλευρές, είναι βέβαιο ότι θα είναι κάτι που αξίζει να παρακολουθήσουμε.

Είτε πρόκειται για νέα τουρνουά πόκερ με «πινελιές» γκραν πρι, είτε για δημιουργικούς τρόπους να έρθει πιο κοντά το πόκερ και η Formula 1, η συνεργασία αυτή έχει τη δυνατότητα να προσφέρει μερικές πραγματικά μοναδικές και συναρπαστικές εμπειρίες στους οπαδούς και των δύο αθλημάτων. Η συνεργασία ανάμεσα σε PokerStars και σε Red Bull Racing μόλις ξεκίνησε και κανείς δεν μπορεί να πει τι θα σκεφτούν οι δύο εταιρείες στη συνέχεια στον τομέα της επικοινωνίας. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, όμως, ότι θα αποτελέσει μια συναρπαστική διαδρομή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected