Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Η μεγάλη “μάχη” για τον τίτλο σε ΕΠΣ Κοζάνης και ΕΠΣ Θεσσαλίας!

Δεν είναι μόνο η Super League που θα έχει δραματικό φινάλε τη φετινή σεζόν!

Τα…καλύτερα συμβαίνουν στα τοπικά πρωταθλήματα, εκεί που η μάχη καλά κρατεί, κυρίως όσον αφορά τις ομάδες που θα κατακτήσουν τον τίτλο στις Ενώσεις τους και θα συμμετέχουν στη συνέχεια στα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική.

Δύο εκ των πιο δραματικών σε εξέλιξη πρωταθλημάτων της χώρας είναι αυτά σε ΕΠΣ Κοζάνης και ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Στην ΕΠΣΚ, ο ιστορικός Εορδαϊκός αντιμετωπίζει την Κυριακή (2/4) τον Μακεδονικό Σιάτιστας (φωτ. επάνω αριστερά) και το συγκεκριμένο ματς θα κρίνει (εκτός απροόπτου) την ομάδα που θα κατακτήσει την πρώτη θέση. Ο 2ος της βαθμολογίας Εορδαϊκός και μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα θα υποδεχτεί τον πρωτοπόρο από την αρχή του πρωταθλήματος Μακεδονικό με στόχο τη συμμετοχή στους αγώνες μπαράζ.

Προπονητής στον Μακεδονικό είναι ο Γιάννης Παρασκευάς (φωτ. αριστερά), που μετρά ουκ ολίγες διακρίσεις στους πάγκους της Κοζάνης (παλαιότερα) αλλά και με τη Μικτή της ΕΠΣΚ U15, με την οποία κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα Ελλάδας, ενώ τον Εορδαϊκό κοουτσάρει φέτος ο Γιώργος Ιωαννίδης (φωτ. δεξιά), που αντικατέστησε τον απελθόντα Χάρη Βοριαζίδη.

ΕΠΣ Θεσσαλίας

Το ντέρμπι κορυφής Μαγνησιακού – Αγίας Άννας στην 20η αγωνιστική της Α Ερασιτεχνικής είχε νικητή τον Μαγνησιακό (φωτ. επάνω δεξιά), που είναι πλέον μόνος πρώτος στη βαθμολογία, έχοντας προβάδισμα στη μάχη του τίτλου πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Ο Μαγνησιακός επικράτησε την Κυριακή (26/3) με σκορ 1-0, νίκησε και την Τετάρτη (29/3) τον Πύρασο στη Νέα Αγχίαλο (2-0), και είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, καθώς υπερτερεί και σε πιθανή ισοβαθμία με την Αγία Άννα (ομάδα του Μπάμπη Πετράκου), καθώς το πρώτο ματς ήταν ισόπαλο (3-3).

Το γκολ στο ντέρμπι κορυφής στο 55.00 του βίντεο

Οι “μπλε” στην οποία αγωνίζονται οι Άγγελος Βέρτζος (πρώην παίκτης της ΑΕΛ, της Βέροιας, της Νίκης Βόλου κ.α.) αλλά και ο Θοδωρής Παπαδόπουλος (με θητεία σε Νίκη Βόλου, Διαγόρα, Απόλλωνα Καλαμαριάς κ.α.) συνεχίζουν και στα ημιτελικά του Κυπέλλου Θεσσαλίας, όπου προκρίθηκαν επίσης ο Ολυμπιακός Βόλου, ο ΓΣ Αλμυρού και ο Θησέας Αγριάς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected