Κατηγορίες
Αθλήματα

Μεγάλη πρόκριση στο διπλό στο WTA της Μπογκοτά για Παπαμιχαήλ

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ άνοιξε με μια μεγάλη νίκη τις υποχρεώσεις της για το 250άρι τουρνουά της WTA που φιλοξενείται στην Μπογκοτά της Κολομβίας, μπαίνοντας στη φάση των προημιτελικών.

Η Παπαμιχαήλ και η Dalila Jakupovic άφησαν εκτός το Νο.1 ζευγάρι του ταμπλό, τη Natela Dzalamidze και την Kamilla Rakhikova, Νο.58 και Νο.90 στον κόσμο αντίστοιχα, τις οποίες κέρδισαν με 6-3, 7-5.

Όπως αναφέρει το tennisnews, ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για την 30χρονη Ελληνίδα και την Σλοβένα συμπαίκτριά της, που έκαναν το μοναδικό break στο 6ο game του 1ου σετ, προηγήθηκαν με 4-2 και το κατέκτησαν λίγο αργότερα με 6-3.

Στο 2ο σετ η Παπαμιχαήλ και η Jakupovic προηγήθηκαν μέχρι και με 5-1, οι κορυφαίες του ταμπλό όμως πέρασαν στην αντεπίθεση και κατάφεραν να κάνουν το μεγάλο comeback και να ισοφαρίσουν σε 5-5.

Παρόλα αυτά δεν πτοήθηκαν Παπαμιχαήλ και Jakupovic, που κατάφεραν να σταματήσουν το σερί των αντιπάλων τους με ένα break που τις έβαλε πάλι μπροστά στο 6-5, ενώ στο 12ο game επέστρεψαν από το 15-40 και κράτησαν το σερβίς τους, για να ολοκληρώσουν τη θριαμβευτική νίκη τους.

Στα προημιτελικά του Copa Colsanitas, της χωμάτινης διοργάνωσης της WTA 250 κατηγορίας, η Παπαμιχαήλ, που από αυτή την εβδομάδα βρίσκεται σε νέο career high στα διπλά, στο Νο.143 της παγκόσμιας κατάταξης, θα αντιμετωπίσει είτε τις Jessy Rompies και Prarthana Thombare, είτε τις Oksana Kalashnikova και Katarzyna Piter.

Αύριο η Παπαμιχαήλ θα κάνει την πρεμιέρα της και στο μονό, όπου επίσης μπήκε απευθείας στο κυρίως ταμπλό. Θα αντιμετωπίσει για τον 1ο γύρο τη Nuria Brancaccio από την Ιταλία, Νο.206 στην παγκόσμια κατάταξη, γύρω στις 22:00 ώρα Ελλάδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected