Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Champions League : Πιο…μπετόν από ποτέ για την κούπα η Μάντσεστερ Σίτι! (vid)

Ποιος είδε τη μπλε “αρμάδα” και δε τη φοβήθηκε απόψε…

Η Σίτι έπαιξε σαν τη γάτα με το ποντίκι κόντρα στη Μπάγερν και όχι μόνο πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά, αλλά κατάφερε να μετατρέψει σε θρίαμβο την επικράτηση της.

Ο Τόμας Τούχελ βρέθηκε σε ένα γνώριμο περιβάλλον για τον ίδιο, καθώς μέχρι πρότινος βρισκόταν σε αγγλικό πάγκο, όμως η αποψινή βραδιά του επιφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Ο Σίτι δεν είχε διάθεση για…αστεία και έφτασε στο άνετο 3-0, βάζοντας τις βάσεις για ακόμη μία πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Περιττό να αναφέρουμε πως ο Πεπ Γουαρδιόλα “κλείδωσε” τα αντίπαλα ατού, ως μετρ της τακτικής και μετέδωσε στους παίκτες του την αύρα που διαθέτει σε τέτοιου επιπέδου παιχνίδια.

Ο Ρόδρι ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους μπλε με γκολ στο 27ο λεπτό και με αυτό το σκορ, οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Ο τραυματισμός του Ντε Μπρόινε στο 68′ δεν πτόησε τους γηπεδούχους, που αντέδρασαν άμεσα και στο 70′ πέτυχαν δεύτερο γκολ με “δράστη” τον εξαιρετικό Μπερνάρντο Σίλβα.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους Γερμανούς, που τα είχαν χαμένα, ο Χάαλαντ έβαλε κι αυτός τη “σφραγίδα” του στο σημερινό παιχνίδι, με το τέρμα που πέτυχε στο 76′

Το 3-0 φανερώνει απόλυτα την υπεροπλία της Σίτι στο αποψινό ματς και ενόψει της ρεβάνς στη Γερμανία, φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση.

Συνθέσεις

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γουαρδιόλα) : Έντερσον, Άκε, Ακάνζι, Ντίας, Ρόδρι, Στόουνς, Γκρίλις, Μπερνάρντο Σίλβα, Γκιντογκάν, Ντε Μπρόινε (68′ λ.τ. Αλβάρεζ), Χάαλαντ

Μπάγερν Μονάχου (Τόμας Τούχελ) : Ζόμερ, Ντέιβις (81′ Κανσέλο), Παβάρ, Ντε Λιχτ, Ουπαμεκανό, Γκορέτσκα, Κίμιχ, Σανέ, Κομάν, Μουσιάλα (69′ Μανέ), Γκνάμπρι (80′ Μίλερ)

Το πρόγραμμα των πρώτων ημιτελικών αγώνων

Μ.Τρίτη 11/4

Μπενφίκα – Ίντερ  0-2
Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν Μονάχου  3-0

Μ.Τετάρτη 12/4

Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι (22.00)
Μίλαν – Νάπολι (22.00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected