Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Champions League : Με το…ενάμιση πόδι στα ημιτελικά η Ίντερ! (vid)

Εκπληκτική εμφάνιση της Ίντερ στο “Ντα Λουζ”, δε θύμισε σε τίποτα τους “νερατζούρι” της Serie A!

Οι Ιταλοί έπαιξαν με ψυχή και πάθος κόντρα στη Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου και όχι μόνο πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν στην Πορτογαλία αλλά ουσιαστικά “κλείδωσαν” την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι ήταν απόλυτα διαβασμένος στο παιχνίδι των Λουζιτανών, παίζοντας εξαιρετικά στην κόντρα, έχοντας ως δόρατα αιχμής τους Μπρόζοβιτς και Μκταριάν.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι ήταν κατώτεροι των περιστάσεων και δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως -μάλλον- είχαν εκ πρώτης όψεως, την καλύτερη δυνατή κλήρωση στην προημιτελική φάση.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που θύμισε…σκακιέρα και την Μπενφίκα να έχει μεν τις ευκαιρίες αλλά χωρίς να βρει δίχτυα, η Ίντερ “πάγωσε” το Ντα Λουζ με το ξεκίνημα της επανάληψης.

Σκόρερ ο Νικολό Μπαρέλα, που δέχτηκε την ασίστ του Μπαστόνι και ανάγκασε τους Ιταλούς που βρέθηκαν στο “ΝταΛουζ” να πεταχτούν από τις θέσεις τους.

Ο Ρότζερ Σμιντ, αντί να προχωρήσει σε αλλαγές και να τονώσει την ομάδα του (μπήκε μόνο ο Νέρες στη θέση του μέτριου Λουίς), αυτό έγινε από την άλλη πλευρά, κάτι που τελικά βοήθησε σημαντικά τους Ρωμαίους, δίνοντας την απαραίτητη “φρεσκάδα”.

Στο 80′ ο Ντάμφρις ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και μετά την υπόδειξη του VAR, o Λουκάκου νίκησε τον Βλαχοδήμο από τα 11 βήματα και έδωσε τη…χαριστική βολή στους Λουζιτανούς.

Συνθέσεις

Μπενφίκα (Ρότζερ Σμιντ) : Βλαχοδήμος, Γκριμάλντο, Ζιλμπέρτο, Μοράτο, Αντόνιο Σίλβα, Τσικίνιο, Φλορεντίνο Λουίς (64′ Νέρες), Αουρσνές, Ζοάο Μάριο, Ράφα Σίλβα, Γκονσάλο Ράμος

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι) : Ονάνα, Μπαστόνι (90+1′ Ντε Βρι), Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Ντιμάρκο (63′ Γκόσενς), Ντάμφρις (87′ Ντ’Αμπρόσιο), Μκταριάν, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τζέκο (63′ Λουκάκου), Λαουτάρο Μαρτίνες (62′ Κορέα)

Το πρόγραμμα των πρώτων προημιτελικών αγώνων

Μ.Τρίτη 11/4

Μπενφίκα – Ίντερ  0-2
Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν Μονάχου  3-0

Μ.Τετάρτη 12/4

Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι (22.00)
Μίλαν – Νάπολι (22.00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected