Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Έρχεται ένα σπουδαίο φιλικό στο Παγκρήτιο Στάδιο ανάμεσα στους Legends 2004 και την Μικτή Ευρώπης!

Είναι γεγονός! Το μεγάλο φιλικό παιχνίδι που είχε προαναγγείλει ο Νίκος Τζώρτζογλου στη κλήρωση του κυπέλλου ΕΠΣΗ παίρνει… σάρκα και οστά τη Δευτέρα 15 Μαΐου! 

Όπως αναφέρει το Grandsport, η Legends 2004, η οποία θα αποτελείται από την Εθνική Ελλάδος, που κατέκτησε το Euro 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας, θα αντιμετωπίσει την Μικτή Ευρώπης , με τους καλύτερους ποδοσφαιριστές των τελευταίων ετών να έρχονται στο Ηράκλειο για αυτό το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι!

Στο Ηράκλειο θα έρθουν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όπως ο Γκαλάς, Μακελελέ, Μεντιέτα, Πιρές και πολλοί άλλοι, σε ένα μοναδικό φιλικό παιχνίδι που θα είναι το event της χρονιάς.

Ο Δήμος Ηρακλείου, έδωσε το «οκ» για την παραχώρηση του Παγκρήτιου Σταδίου, με το σπουδαίο παιχνίδι να έχει την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης. Η αναμέτρηση θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε κάποιο ίδρυμα, με περισσότερες λεπτομέρειες να γίνονται γνωστές τις επόμενες ημέρες.

Το Ηράκλειο, ετοιμάζεται να φορέσει τα… καλά του για να υποδεχθεί ξανά, μετά το ιστορικό φιλικό των Legends 2004 με τους παλαίμαχους της Ίντερ ένα ανάλογο και ακόμη καλύτερο event, που όμοιο του δεν έχει διεξαχθεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected