Κατηγορίες

Guido Nickolay, Τάσος Μαραγκοζίδης και Δημήτρης Πετκάκης μιλούν για το “Soccer X Camp”

Η εταιρία εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών Soccer and More, διοργανώνει το διεθνές Scouting Soccer X Camp στη Θεσσαλονίκη για ποδοσφαιριστές γεννημένους τα έτη 2005, 2006, 2007 και 2008.

Το scouting camp θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου της Νέας Ραιδεστού στη Θεσσαλονίκη από την Παρασκευή 12 ως και τη Κυριακή 14 Μαΐου 2023.

Τρεις ισχυροί άνδρες της εταιρίας μιλούν για τη διοργάνωση και για το υψηλό επίπεδο προετοιμασίας της, που ομολογουμένως αποτελεί ιδανική επιλογή για ποδοσφαιριστές που θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω.

Ας δούμε τις δηλώσεις τους :

Das ist schon ein wichtiges Spiel – auch für uns“

Guido Nickolay
Ο ιδρυτής της “Soccer and More” βρέθηκε στην Ελλάδα το διάστημα 3 έως 12 Απριλίου και επισκέφτηκε το ξενοδοχείο “Santa Hotel Beach”, όπου θα φιλοξενηθεί τόσο η διοργάνωση όσο και οι ποδοσφαιριστές-συνοδοί από το εξωτερικό και τις απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας. Παράλληλα, επιθεώρησε το γήπεδο της Ραιδεστού όπου θα γίνουν τα παιχνίδια του scouting camp. Έμεινε πολύ ευχαριστημένος από τις εγκαταστάσεις αλλά και από την ετοιμότητα των ανθρώπων που δουλεύουν για την άψογη διεξαγωγή του Soccer X Camp.

Την ίδια ώρα, παρακολούθησε αγώνες ομάδων που διαθέτουν ποδοσφαιριστές των ηλικιών που θα αγωνιστούν στο camp (2005-2008) και του άρεσε ιδιαίτερα το επίπεδο των νεαρών Ελλήνων παικτών.

Δήλωσε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος με την απόφαση της εταιρείας να πραγματοποιήσει το Soccer X Camp στην αγορά της Ελλάδας, καθώς οι Έλληνες νεαροί ποδοσφαιριστές έχουν μεγάλη ποιότητα και αρκετό ταλέντο σε σχέση με πολλές χώρες της Ευρώπης αλλά και του κόσμου γενικότερα. Η εταιρεία “Soccer and More” αποτελείται από 12 scouters, έχει έδρα το Saarbrucken της Γερμανίας και εκπροσωπεί πάνω από 200 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη αλλά και ανά τον κόσμο, καθώς και 100 ποδοσφαιριστές σε νεαρές ηλικίες σε πρωταθλήματα U19, U17, U15 και δεύτερες ομάδες σε όλη την Ευρώπη.

Μάνατζερ στο διαδίκτυοΤάσος Μαραγκοζίδης
O γνωστός ατζέντης μένει μόνιμα στην Γερμανία και έχει καταγωγή από την Κατερίνη. Είναι εκπρόσωπος αρκετών ποδοσφαιριστών στην Ευρώπη, όπως του Στέφαν Σβαμπ που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ.

Είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την ανταπόκριση των παικτών για το Soccer X Camp, καθώς ο αριθμός των συμμετοχών είναι πραγματικά πάρα πολύ μεγάλος. Δυστυχώς όμως δεν μπορεί να υπερβεί ο αριθμός των 88 παικτών σε 4 ηλικιακά επίπεδα, λόγω των απαιτήσεων των scouters που θα παραβρεθούν στο camp αλλά και τον χρόνο διεξαγωγής των παιχνιδιών.

Ο Τάσος Μαραγκοζίδης δήλωσε σχετικά : “Δεσμευόμαστε ότι θα διοργανώσουμε ένα ακόμη camp τα υπόλοιπα παιδιά που δεν θα μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε τώρα. Το επίπεδο των αθλητών που θα συμμετέχουν είναι πάρα πολύ μεγάλο. Υπάρχουν παιδιά από top club’s του εξωτερικού (Οσέρ Γαλλία, Στρασβούργο Γαλλία, Τβέντε Ολλανδία, Σααρμπρίκεν Γερμανία, Μάνχαϊμ Γερμανία, Ντιναμό Ζάγκρεμπ Κροατία κτλ) καθώς και παιδιά που αγωνίζονται στον ΠΑΟΚ και σε άλλες ελληνικές ΠΑΕ. Πραγματικά, περιμένουμε και έχουμε δουλέψει για μια άρτια και καταπληκτική διοργάνωση. Αναμένουμε 15 με 20 scouters από top club’s της Ευρώπης (Σάλκε, Νυρεμβέργη, Χοφενχάιμ, Γκλάντμπαχ κ.α. από Γερμανία, Λέτσε και Σασουόλο από Ιταλία, Φερεντσβάρος από Ουγγαρία, Ντινάμο Ζάγκρεμπ από Κροατία, Αούστρια Βιέννης από Αυστρία, Άρης Λεμεσού και Πάφος από Κύπρο, Στρασβούργο και Τρουά από Γαλλία).

Δημήτρης Πετκάκης
Είναι ατζέντης της “Soccer and More” και πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Δήλωσε για την επερχόμενη διοργάνωση : “Είμαστε σχεδόν έτοιμοι. Έχουν συμπληρωθεί τα δύο από τα τέσσερα ηλικιακά επίπεδα των παιδιών. Μας λείπουν πολύ λίγες θέσεις σε δύο ηλικίες όπου είχαμε ακυρώσεις λόγω τραυματισμών και θα συμπληρωθούν από τα παιδιά που έχουμε stand by. Θα είναι μια πολύ υψηλού επιπέδου διοργάνωση και καλούμε όποιον θέλει να παραβρεθεί στο γήπεδο Ραιδεστού το διάστημα 12-14 Μαΐου για να θαυμάσει τις προσπάθειες αυτών των παιδιών.

Θα δώσουν το παρών, εκτός του μεγάλου αριθμού scouters και πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου. Κάθε μέρα δεχόμαστε τηλέφωνα από προπονητές και παράγοντες που θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά τη διοργάνωση. Κατά πάσα πιθανότητα, θα έχουμε την τύχη να δώσει το παρών και ο Γιούργκεν Κόλερ, ένας από τους έξι συμβούλους της Γερμανικής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, ο οποίος είναι Παγκόσμιος πρωταθλητής και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Γερμανίας αλλά και ποδοσφαιριστής των Μπάγερν, Ντόρτμουντ και Γιουβέντους.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected