Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Πείτε μας, τι άλλο να κάνει ο Παυλίδης, να καταπιεί σπαθιά; Πήρε από το…χεράκι την Άλκμααρ και την έστειλε στα ημιτελικά! (vid)

Έχουμε επαναλάβει πολλές φορές στο sportsup.gr πως ο Βαγγέλης Παυλίδης είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να γίνει πολύτιμος για πολλές ομάδες. Ακόμη και τις top class.

Η σημερινή μέρα θα καταγραφεί ως μία από τις πιο σημαντικές στην καριέρα του, οδηγώντας την Άλκμααρ στα ημιτελικά του Conference League! Και μάλιστα έχοντας στην…πλάτη της το 0-2 του πρώτου αγώνα στο Βέλγιο!

Το «βαρύ πυροβολικό» της ΑΖ βρήκε δύο φορές δίχτυα μέσα στα πρώτα 13 λεπτά(!) του αγώνα, βάζοντας τις βάσεις για την ανατροπή των Ολλανδών.

Από κει και πέρα, το παιχνίδι είχε δραματική εξέλιξη, με την Άντερλεχτ να έχει σημαντικές ευκαιρίες για γκολ, όμως η άμυνα άντεξε (εξαιρετικός και ο Χατζηδιάκος), με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στην παράταση.

Το 2-0 παρέμεινε και στα επόμενα 30 λεπτά κι ακολούθησε η “ρώσικη ρουλέτα” των πέναλτι, όπου οι Ολλανδοί είχαν σε μεγάλη βραδιά τον Μάθιου Ράιαν, ο οποίος απέκρουσε τα δύο!

Στο άλλο παιχνίδι που ξεκίνησε την ίδια ώρα, η Λεχ Πόζναν αποχαιρέτισε το Conference League με ψηλά το κεφάλι, καταγράφοντας μια νίκη γοήτρου στο Artemio Franchi επί της Φιορεντίνα, η οποία ωστόσο τα είδε…όλα από τους Πολωνούς, οι οποίοι προηγήθηκαν 0-3 και ενώ το πρώτο είχε λήξει 1-4!

Οι Σοτίλ και Καστροβίλι όπως μείωσαν το σκορ και επανέφεραν τις…καρδιές στις θέσεις των φίλων των “βιόλα”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected