Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Στον τελικό του Ειδικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας η U17 της Βέροιας (photos)

Σπουδαία επιτυχία για τα Τμήματα Υποδομής της Βέροιας!

H ομάδα U17 του Απόστολου Χατζάρα προκρίθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας, στην Ειδική Κατηγορία κάτω των 17, με σκορ 3-1 κόντρα στην Ακαδημία BEBIDES 2000.

Η διάκριση είναι μεγάλη για την Ημαθιώτικη ομάδα, που είχε να αντιμετωπίσει -μεταξύ άλλων- Ακαδημίες μεγάλων ομάδων της Θεσσαλονίκης.

Μετά την περσινή επιτυχία και την κατάκτηση του πρωταθλήματος υποδομών στην κατηγορία U16 της ΕΠΣ Ημαθίας αλλά και την τρίτη θέση στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας, οι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι για ακόμη μία διάκριση.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα ανήκε στην ομάδα της Βέροιας, που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 24′, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Βασιλακάκης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι άνοιξε το σκορ για τη “Βασίλισσα,” ενώ ο Κετόγλου με εύστοχο πλασέ στο τέλος του ημιχρόνου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λαφάρα για το 3-0. Μετά την επίτευξη του τρίτου τέρματος, η ομάδα της Ημαθίας διαχειρίστηκε το σκορ, έδωσε χώρο στον αντίπαλο, ο οποίος είχε και τον ευνοϊκό άνεμο, με αποτέλεσμα να οπισθοχωρήσει σημαντικά και να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις.

Οι Bebides μείωσαν με εύστοχο πέναλτι στο 56ο λεπτό, όμως το σκορ παρέμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Η σύνθεση του ΝΠΣ Βέροια (Απόστολος Χατζάρας) : Διαμαντόπουλος, Τούφας, Αναστασόπουλος, Καφτιράνης, Δούκας, Βασιλακάκης (60′ Μούκας), Κετόγλου (48′ Χατζηπάντος), Φούγιας, Αδαμίδης (60′ Δάρλας), Δημόπουλος (65′ Τσιάμπας), Λαφάρας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected