Εφηβικό ΕΠΣ Ημαθίας - Παιδικό Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Το ματς της χρονιάς το Τηλέμαχοι – Νάουσα, πρόκριση και για τη Βέροια

Διεξήχθησαν το Σάββατο (29/4) στο γήπεδο του Μακροχωρίου, οι ημιτελικοί αγώνες του Πρωταθλήματος U16 της ΕΠΣ Ημαθίας.

Στον πρώτο χρονικά αγώνα, η Βέροια επικράτησε με 5-0 του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και…έκλεισε θέση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί σε μία εβδομάδα (6/5) στο ίδιο γήπεδο.

Η ομάδα του Αντώνη Παπατζίκου επιβεβαίωσε τον ρόλο του φαβορί και έφτασε στο ευρύ σκορ χάρη στα τέρματα των Δάρλα (πέναλτι στο 12′), Γιαγτζίδη (35′), Δάρλα (57′), αυτογκόλ (64′) και Σωτηριάδη στο 71′.

Το φύλλο αγώνα :

ΝΠΣ Βέροια – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας  5-0 (12′ πεν-57′ Δάρλας, 35′ Γιαγτζίδης, 64′ αυτογκόλ, 71′ Σωτηριάδης)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Ασβεστάρας, με βοηθούς τους κ.κ. Σαββίδη και Ζουρνατζίδη

Συνθέσεις

ΝΠΣ Βέροια (Αντώνης Παπατζίκος) : Σαχπατζίδης (41′ Καραμίχος), Πίτσης, Μουχτάρης (57′ Κατσαβός), Στεργιόπουλος, Παπαδόπουλος, Τσιάμπας, Σωτηριάδης, Δάρλας, Αβετίδης (63′ Χατζηθεοδώρου), Δολδούρης (57′ Νανόπουλος), Γιαγτζίδης (57′ Κούτλας)

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας (Φίλιππος Πουλασουχίδης) : Ποστολιτσίνι, Κονκέζος, Τσιούντας (55′ Σαββίδης Κ.), Σαμαράς, Τσιουγγαρής, Σιακαβάρας, Λύχνας, Στήθος, Πασβάνης, Γιαννακίδης, Κασιάρας (46′ Καραβασίλης Ρ.)

Το ματς όμως που θα μείνει για αρκετό καιρό χαραγμένο στη μνήμη όσων βρέθηκαν σήμερα στο Δημοτικό γήπεδο Μακροχωρίου ήταν αυτό ανάμεσα στους Τηλεμάχους Αλεξάνδρειας και τον ΦΑΣ Νάουσα.

Οι “μπλε” του Δημήτρη Κοτζάμπαση αιφνιδίασαν τον αντίπαλο και με τα τέρματα του Χιονίδη στο 3′ και στο 15′, πήραν ισχυρό προβάδισμα στο σκορ. Το συγκρότημα του Κυριάκου Καρασαββίδη όμως συνήλθε γρήγορα και μείωσε λίγο πριν την ανάπαυλα με γκολ του Μάρκου.

Ο ίδιος παίκτης ισοφάρισε στο 58′, δίνοντας δραματικό τόνο στην εξέλιξη του ματς, το οποίο είχε φρενήρη ρυθμό καθ όλη τη διάρκεια του.

Το 2-2 παρέμεινε μέχρι το τέλος και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση, όπου οι παίκτες έδωσαν ρεσιτάλ ευστοχίας, καθώς το σκορ έφτασε στο 7-7!

Ο Στουγιαννόπουλος έκανε το 8-7 και εκεί ανέλαβε δράση ο πορτιέρο των Τηλεμάχων, Παπαδόπουλος ο οποίος απέκρουσε το τελευταίο πέναλτι και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του.

Το φύλλο αγώνα :

Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας – ΦΑΣ Νάουσα  2-2, 8-7 πεν (38′-58′ Μάρκου / 3′-15′ Χιονίδης)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Ζουρνατζίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Σαββίδη και Ασβεστάρα

Συνθέσεις

Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας (Κυριάκος Καρασαββίδης) : Παπαδόπουλος, Δούμπης, Παπαγεωργίου, Τζίμος, Γιαννούσης, Μιχαλακάκης, Νίλας, Μάρκου, Πετρόπουλος (60′ Μπρουσκέλης), Κασαμπαλής (60′ Στουγιαννόπουλος), Φωτεινιάς

ΦΑΣ Νάουσα (Δημήτρης Κοτζάμπασης) : Χριστοδούλου, Ζήμνας, Κουκουφίκης, Μπόσι, Χιονίδης, Βασιλείου, Δρενοβιάδης, Παπαπέσιος, Λαμπρίτσιος (72′ Τζιάπης), Γκιούρος (72′ Μίγγας), Νατσιούλας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected