Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Εσύ έκλεισες θέση για το ντέρμπι τίτλου στο “Barok” Coffee-Bar;

Η στιγμή που όλοι περίμεναν, έφτασε! Απόψε στις 20:00 στη Λεωφόρο, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ κοντράρονται για την 7η αγωνιστική των play-offs σε ένα ματς με τον χαρακτήρα τελικού για τη μάχη του τίτλου!

Το “Barok” Coffee-Bar (Μερκουρίου Καρακωστή 20) γίνεται ξανά το επίκεντρο για τους ποδοσφαιρόφιλους, που έχουν τεράστια ανυπομονησία για το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας!

Οι «πράσινοι» ισοβαθμούν με τους «κιτρινόμαυρους» στην κορυφή της βαθμολογίας και αν το ματς έχει νικητή, τότε αυτός που θα πάρει τους τρεις βαθμούς θα είναι αναμφισβήτητα το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τρεις αγωνιστικές να απομένουν. Τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και η ΑΕΚ «τρέχουν» ένα σημαντικό σερί νικών στα play-offs και βαδίζουν χέρι-χέρι στην κορυφή, κάτι που αν συνεχιστεί σε περίπτωση ισοπαλίας, τότε τα τρία τελευταία ματς που απομένουν ως το φινάλε θα τα περιμένουν όλοι με κομμένοι την ανάσα προκειμένου ο πρωταθλητής να κριθεί στο… φώτο φίνις!

Ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, έπειτα πάει στο Φάληρο για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό και κλείνει στην έδρα του απέναντι στον Άρη, ενώ η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό, πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη να κοντραριστεί με τον Άρη και ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της εντός έδρας απέναντι στον Βόλο.

Καλέστε και σεις στο 6980 299099 για κρατήσετε θέση!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected