Κατηγορίες
Παιδικό Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Copy-paste το ζευγάρι του τελικού και στο Πρωτάθλημα U14, ξανά στα πέναλτι οι Τηλέμαχοι!

Μετά το Εφηβικό Πρωτάθλημα το Σάββατο (29/4), σειρά πήρε την Κυριακή (30/4) η ημιτελική φάση του πρωταθλήματος U14.

Το εντυπωσιακό είναι πως προέκυψε το ίδιο ζευγάρι στον μεγάλο τελικό, καθώς Βέροια και Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας θα συναντηθούν εκ νέου!

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι στο ΔΑΚ Νάουσας, η Βέροια νίκησε με 2-1 τον τοπικό ΦΑΣ και προκρίθηκε στον τελικό, όπως έπραξε και το Σάββατο η αντίστοιχη της U16. Ο Λαμπριανίδης έβαλε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ με γκολ που σημείωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, για να έρθει ο Λεφούσης στο 47′ να ισοφαρίσει για τους “κυανόλευκους”.

Την τελευταία…λέξη στο ματς είπε ο Μούρνος για τη “Βασίλισσα”, με τέρμα που σημείωσε στο 63ο λεπτό, δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του.

Το φύλλο αγώνα :

ΦΑΣ Νάουσα – ΝΠΣ Βέροια  1-2 (47′ Λεφούσης / 35+2′ Λαμπριανίδης, 63′ Μούρνος)

Διαιτητής της αναμέτρησης  ο κ. Μουρατίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Κουτζημπασόπουλο και Ευθυμιάδη

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα (Δημήτρης Κοτζάμπασης) : Κόμνης, Πιτάκης (64′ Πέσιος), Σαράφης, Αγγελίδης, Παπαδόπουλος, Γουγουλέφας, Γιαννακάς, Χαριάδης, Σύρκος, Δημήσικος (40′ Λεφούσης), Ηλιάδης

ΝΠΣ Βέροια (Άρης Αδαλόγλου) : Καρασαρίδης, Ντέλλας (64′ Ίντος), Βασιλειάδης (36′ Μούρνος), Θεοδοσίου, Κατσαβός, Στογιάννος (57′ Σγούρος), Λαμπριανίδης, Συμεωνίδης, Κούλλα (64′ Κουτσίδης), Ευθυμιάδης (49′ Ιωσηφίδης), Καραγκιοζόπουλος (36′ Δελαντώνης)


Την ίδια ώρα στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας διεξήχθη ένα δραματικό σε εξέλιξη ματς.

Οι Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας πήραν προβάδισμα στο σκορ χάρη στα γκολ των Χαριτόπουλου και Ράπτη, όμως από κει και πέρα ανέλαβε…δράση ο Μπουκλάς για τον Αστέρα, ο οποίος με δύο προσωπικά του τέρματα έστειλε το ματς στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί, όπως και στον ημιτελικό του εφηβικού πρωταθλήματος, οι Τηλέμαχοι στάθηκαν πιο ψύχραιμοι και με 7-6 πήραν το εισιτήριο για τον τελικό!

Το φύλλο αγώνα :

Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας – Αστέρας Αλεξάνδρειας  2-2, 7-6 πεν (34′ Χαριτόπουλος, 50′ Ράπτης / 55′-70′ Μπουκλάς)

Διαιτητής της αναμέτρησης  ο κ. Ζουρνατζίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Σαββίδη και Καπετάνο

Αποβολή : Μπουκλάς (71′)

Συνθέσεις

Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας (Κυριάκος Καρασαββίδης) : Μαββίδης, Κομπατσιάρης, Κούγια, Μουταφίδης, Μπαλατσάς, Κουλούκατζης, Καρασαββίδης, Ράπτης, Χαριτόπουλος, Παπαδόπουλος, Χλιαρόπουλος (42′ Τζικόπουλος)

Αστέρας Αλεξάνδρειας (Μπάμπης Καψάλης) : Μαρκόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Δούμπης, Μητσιώτης (58′ Σαμαράς), Ράικος, Μηνόπουλος, Κίτσας Χ., Αναστασόπουλος Σ., Αναστασόπουλος Π., Μπουκλάς, Σωτηριάδης (70′ Παπαγιαννόπουλος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected