Κατηγορίες
Διάφορα

Ακυρώθηκε το δρομολόγιο με τις δεκάδες αφύλαχτες διαβάσεις – Αρνήθηκε ο μηχανοδηγός

Παραμένει η πλήρης απαξίωση του σιδηροδρομικού δικτύου, παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση και ο αρμόδιος, μεταβατικός, υπουργός έχουν προβεί σε άπειρες δηλώσεις εδώ και 63 ημέρες, μετά την ημέρα που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη συλλογική μνήμη.

Στη σκιά του δυστυχήματος των Τεμπών με τουλάχιστον 57 νεκρούς, οι αποκαλύψεις συνεχίζουν να πέφτουν βροχή με τον πρόεδρο του Σωματείου Μηχανοδηγών να αποκαλύπτει σημερινό έγγραφο του ΟΣΕ με οδηγίες προς τον μηχανοδηγό συγκεκριμένης αμαξοστοιχίας πως το δρομολόγιο που επρόκειτο να κάνει περιλαμβάνει τουλάχιστον δέκα ισόπεδες διαβάσεις που είτε είναι αφύλαχτες είτε το αυτόματο σύστημα που ελέγχει τις μπάρες δεν λειτουργεί.

Λίγη ώρα αργότερα, με νεότερη ανάρτησή του, ο Κώστας Γενιδούνιας ανακοινώνει ότι ο εργαζόμενος αρνήθηκε να ξεκινήσει με αποτέλεσμα το δρομολόγιο να ακυρωθεί και ο συρμός να επιστρέψει στο μηχανοστάσιο.

“Ας καταλάβουν καλά οι υπεύθυνοι ότι δεν θα κάνουμε πίσω. Αγώνας για ασφάλεια στην εργασία κ τις μεταφορές, Αγώνας για ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ καθημερινά» σημειώνει με νόημα ο πρόεδρος του σωματείου.”

*Εφημερίδα των Συντακτών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected