Κατηγορίες
Super League 2

Ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο για την Athens Kallithea

Με πολλά προβλήματα της τελευταίας στιγμής, που προστέθηκαν στα υπόλοιπα που έχει η Παναχαϊκή, αντιμετώπισε την Athens Kallithea, η οποία συνεχίζει το…κυνήγι της Κηφισιάς με στόχο την άνοδο στη Super League.

Οι «κοκκινόμαυροι» παρότι προηγήθηκαν σε πολύ κομβικό σημείο, με το φινάλε του πρώτου μέρους κόντρα στη ροή του ματς, δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμά τους και ηττήθηκαν με 3-1 από την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο» για την 23η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Super League 2.

Τα γκολ της Καλλιθέας με την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου, έκριναν στην ουσία το αποτέλεσμα, καθώς η Παναχαϊκή δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμά της, κόντρα στη μια ομάδα που ήταν σαφές πως ήθελε περισσότερο το αποτέλεσμα.

Οι Πατρινοί είχαν προηγηθεί στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, με γκολ που σημείωσε ο Τοπάλ, όμως η…τάξη αποκαταστάθηκε μέσα σε 10 λεπτά στο δεύτερο 45λεπτο, χάρη στα γκολ του συνήθη…ύποπτου, Λουκίνα.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αντίλ Ναμπί.

Συνθέσεις

Καλλιθέα (Γιώργος Σίμος): Βοσνιάδης, Καινούργιος, Βλάχος, Κύργιας, Ουές (9’ λ.τ. Βασιλούδης), Ματίγια, Σαντάνα (66’ Ναμπί), Μπουλούλης (80’ Μπάμπης), Ντεμέτριους, Κυνηγόπουλος (80’ Ιωαννίδης), Λουκίνας

Παναχαϊκή (Γιάννης Βογιατζής): Κολοβούρης, Κοντοχρήστος (54’ Λιοφάγος), Λαρέα, Ρουγκάλας, Τοπάλ, Ιγκόρ Σίλβα, Κωνσταντακόπουλος, Καρακλάιτς, Χαντί (54’ Καρλίτος), Στεργίδης (24’ λ. τ. Παπαχρονόπουλος), Ζυγκερίδης (74’ Σασινόπουλος)

*με στοιχεία από το matchnews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected