Κατηγορίες
Basket

Η απάντηση της ΕΚΑΣΚΕΜ για την αναβολή του αγώνα στη Βέροια

Η μη διεξαγωγή του Game 2 της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ στη Βέροια, προκάλεσε αντιδράσεις τόσο στους γηπεδούχους Αετούς (δείτε ΕΔΩ την αιχμηρή ανακοίνωση τους) όσο και στον Βατανιακό.

Θυμίζουμε πως ο ένας εκ των δύο διαιτητών δεν προσήλθε λόγω κωλύματος που είχε αιτηθεί τη Δευτέρα (8/5), όμως δεν αντικαταστάθηκε και έτσι ο σημερινός αγώνας στο ΔΑΚ “Βικέλας” αναβλήθηκε.

Η ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚΕΜ :

“Δυστυχώς σήμερα γίναμε μάρτυρες ενός ατυχούς συμβάντος με τη μη διεξαγωγή του αγώνα Play Offs Ανδρών μεταξύ των ομάδων ΚΣ ΑΕΤΟΙ ΒΕΡΟΙΑΣ-ΑΕ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ/ΣΑΡΙΣΑΣ, ο οποίος επρόκειτο να διεξαχθεί στη Βέροια.

Ο λόγος ήταν η μη προσέλευση του ενός εκ των δύο ορισθέντων διαιτητών, με το μπαλάκι των ευθυνών να μεταφέρεται ένθεν κακείθεν μεταξύ των εμπλεκομένων στους εν λόγω ορισμούς.

Ως ΔΣ της Ένωσης απολογούμαστε σε όλους τους λοιπούς συμμετέχοντες στον αγώνα (αθλητές, προπονητές, παράγοντες, διαιτητή, κριτές), όπως επίσης και στους φιλάθλους που παραβρέθηκαν στο γήπεδο, για την αναστάτωση που προκλήθηκε. Δεσμευόμαστε δε ότι θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες αναζήτησης και απόδοσης ευθυνών, ούτως ώστε να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα δυσφήμισης των πρωταθλημάτων που διοργανώνουμε.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected