Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Σπουδαία επιτυχία για το ΓΕΛ Γαζίου στην Κρήτη, κατέκτησε το Πανελλήνιο Σχολικό πρωτάθλημα! (photos)

Το ΓΕΛ Γαζίου είναι ο πρωταθλητής Ελλάδος στο σχολικό πρωτάθλημα, επικρατώντας του Αριστοτέλειου Κολλέγιου με 4-1 και πανηγυρίζει τη κατάκτηση του τίτλου!

Το Γάζι στο 29ο λεπτό άνοιξε το σκορ! Ο Ζαχαριουδάκης έκανε ένα σουτ έξω από τη περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 του Γαζίου, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, το Ηράκλειο μπήκε δυνατά και με τον Φαϊτάκη στο 58ο λεπτό έκανε το 2-0 με εύστοχη εκτέλεσε πέναλτι, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του για τη νίκη και τη κατάκτηση του τροπαίου. Το ΓΕΛ Γαζίου έψαξε και τρίτο γκολ και στο 77′ ξανά με τον Φαϊτάκη πέτυχε το 3-0, σφραγίζοντας ουσιαστικά τη νίκη και τον τίτλο στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα.

Το Αριστοτέλειο μείωσε σε 3-1 λίγο αργότερα, ωστόσο το Γάζι δεν είχε πει τη τελευταία του λέξη και με τον Γανόπουλο στο 90′ πέτυχε και τέταρτο τέρμα, με το 4-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα και με το τελικό σφύριγμα της λήξης άπαντες ξέσπασαν σε έντονους πανηγυρισμούς!

ΓΕΛ Γαζίου: Κότσι, Σαλούστρος, Γανόπουλος, Φανουράκης, Πιστικός, Βιδιαδάκης, Φαιτακης, Μακράκης, Σημαντηράκης, Ζαχαριουδάκης, Καλαιτζάκης

δείτε φωτογραφίες στο grandsport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected