Κατηγορίες
Super League 1

Super League U15 : Ένας ακόμη τελικός πρωταθλήματος για τον ΠΑΟΚ (photos)

Με τα γκολ των Σιδηρόπουλου και Τουρσουνίδη, ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Παναθηναϊκού με σκορ 2-0 και προκρίθηκε για 5η φορά τα τελευταία 8 χρόνια σε έναν τελικό πρωταθλήματος U15.

Ο “δικέφαλος” κατάφερε να πάρει την μεγάλη πρόκριση στον τελικό της Super League U15, επικρατώντας με 2-0 του Παναθηναϊκού, στον δεύτερο ημιτελικό της σημερινής ημέρας.

Ο νεαρός Μηνασίδης έχασε την πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ, με ένα μακρινό σουτ στο 3ο λεπτό, αλλά δεν αιφνιδίασε τον Σταμμέλο.

Το παιχνίδι ήταν “ήρεμο” το πρώτο δεκάλεπτο, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να “σκιαγραφήσουν” το προφίλ των αντιπάλων μέσα στο γήπεδο.

Στο 11ο λεπτό ο Μπέρδος έκανε μεγάλη ενέργεια από την δεξιά πλευρά και μπήκε στην περιοχή, δίνοντας την ασίστ στον Σιδηρόπουλο, που πλάσαρε για το 1-0.

Ο Λόμπας είχε καλή στιγμή, όταν πήρε τη σέντρα στο 19ο λεπτό, απέφυγε εντυπωσιακά τον αντίπαλο του, ωστόσο το σουτ του βρήκε πάνω σε αμυντικό του ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό στο πρώτο μισάωρο, αλλά οι ευκαιρίες ήταν λίγες, καθώς οι άμυνες έπαιξαν καθοριστικό ρόλο και για τους δυο.

Στο 33ο λεπτό ο Τουρσουνίδης έδωσε ασίστ στον Καραγκιόζη, που βρέθηκε απέναντι στον Σταμέλλο, αλλά ο νεαρός κίπερ έσωσε και στη συνέχεια της φάσης το σουτ του Τασιούλα κατέληξε στα χέρια του αντίπαλου πορτιέρο. Τρία λεπτά αργότερα ο Τουρσουνίδης πήρε την πάσα από τον Μπέρδο, με το σουτ του να αποκρούει ξανά ο Σταμέλλος.

Στο 43ο λεπτό ο Μπέρδος “σέρβιρε” με το κεφάλι στον Τασιούλα, που σούταρε απευθείας, στέλνοντας την μπάλα εκτός. Τρια λεπτά αργότερα ο Μπέρδος πήρε την σέντρα και με δυσκολία σούταρε αδύναμα πάνω στον αντίπαλο κίπερ.

Στο 58ο λεπτό ο Κρομμύδας έλαβε την πάσα από τον Σιδηρόπουλο και το δυνατό του πλασέ, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Σταμέλλος. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ιωάννου έκανε ένα μακρινό άστοχο σουτ, θέλοντας να απειλήσει.

Στο 67′ ο Τουρσουνίδης πιέστηκε και έκανε ένα μακρινό σουτ, με την μπάλα να πηγαίνει χαμηλά στην εστία του Παναθηναϊκού για το 2-0. Στο 75ο λεπτό ο νεαρός Τασιούλας άφησε την ομάδα του με δέκα ποδοσφαιριστές, φεύγοντας με δεύτερη κίτρινη κάρτα για άτσαλο μαρκάρισμα στον Θεοχάρη.

Ένα λεπτό αργότερα ο Βύντρα βρέθηκε μέσα στην περιοχή και προσπάθησε με ένα σουτ από τη μικρή περιοχή να στείλει την μπάλα στο δοκάρι. Στο 77′ ο Μεγγίδης βρέθηκε μέσα στην περιοχή του “Τριφυλλιού” αλλά του σουτ του πέρασε εκτός.

Ο Παναθηναϊκός είδε τον Χατζηκωνσταντίνου να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 79′ για φάουλ στην περιοχή στον Μπέρδο. Ο νεαρός του ΠΑΟΚ κέρδισε το πέναλτι και το εκτέλεσε ο ίδιος στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι και έξω.

Στο 82′ ο Κουρουνιώτης βρέθηκε στην περιοχή, έπιασε την μπάλα πριν του τερματοφύλακα, ωστόσο το πλασέ του πέρασε ψηλά.

Πλέον ο ΠΑΟΚ περιμένει στον τελικό τον Ολυμπιακό, που νίκησε νωρίτερα την ΑΕΛ με σκορ 2-1.

δείτε φωτογραφίες στο talentabout.gr

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Μητρούσης, Κυριαζίδης (78′ Καρασαββίδης), Λουτζιανιώτης (64′ Μεγγίδης), Μόκρης, Γκιόκα, Μηνασίδης, Καραγκιόζης (53′ Κρομμύδας), Τασιούλας, Σιδηρόπουλος (64′ Κάνιος), Τουρσουνίδης (77′ Κοβάλ), Μπέρδος

Παναθηναϊκός: Σταμέλλος, Γαζής, Βύντρα (77′ Αργυρόπουλος), Χατζηκωνσταντίνου, Δημακόπουλος (64′ Κουρουνιώτης), Λόμπας, Θεοχάρης, Ρεμούνδος (Τσάντζαλος), Δήμου (64′ Τσόμος), Σουχλάκης, Ιωάννου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected