BET

Στοίχημα Προγνωστικά: Σημαντικά ματς στην Ευρώπη

Γι’ ακόμη μια Παρασκευή, οι αγωνιστικές στα πρωταθλήματα ξεκινούν με σημαντικές αναμετρήσεις και η στάση για προγνωστικά στοιχήματος θα γίνει σε Μπουντεσλίγκα, Ιταλία, αλλά και Γαλλία.

Κολωνία – Χέρτα (21.30)

Της ταιριάζουν περισσότερο τα ντέρμπι φέτος της Κολωνίας και κάπως έτσι έβγαλε σπουδαίο διπλό στην Λεβερκούζεν με 2-1. Με την άγνοια κινδύνου που την διακρίνει έκανε ακόμη μια ζημιά σε αντίπαλο της, ολοκληρώνοντας την σεζόν σιγά σιγά με θετικό πρόσημο. Αν ήταν λίγο πιο σταθερή στα αποτελέσματα της τώρα θα διεκδικούσε ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο, όμως έμεινε εδώ και καιρό πίσω βαθμολογικά στην Μπουντεσλίγκα.

Παράταση στην ζωή πήρε η Χέρτα, με το σημαντικότατο 2-1 επί της Λεβερκούζεν την περασμένη αγωνιστική. Όλα για όλα πλέον η ομάδα της πρωτεύουσας στις τρεις αναμετρήσεις που απομένουν, όπου χρειάζεται τις λιγότερες δυνατές απώλειες και να δει στο τέλος αν έχει αποφύγει τον υποβιβασμό. Δεν αποτελεί βέβαια εξαίρεση ούτε η σημερινή αναμέτρηση με την Κολωνία, όπου χρειάζεται πάση θυσία κάτι θετικό.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ικανή για όλα η Κολωνία, τα… ρέστα της παίζει για την παραμονή η Χέρτα. Ένα γρήγορο γκολ μπορεί να ανοίξει τον ρυθμό της αναμέτρησης για το Over 2.5 στο 1.78 της Stoximan.

Λάτσιο – Λέτσε (21.45)

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έφυγε και πάλι με άδεια τα χέρια από το «Σαν Σίρο» η Λάτσιο, γνωρίζοντας την ήττα και από την Μίλαν με 2-0. Τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο όσον αφορά την παρουσία της στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, που είναι και ο στόχος της. Σαφώς και αν ένα ματς πρέπει να πάρει πάση θυσία η ομάδα του Σάρι και δείχνει βατό είναι το σημερινό με αντίπαλο την Λέτσε.

Σε εγρήγορση παραμένει η Λέτσε και ειδικά η εντός έδρας ήττα από την Βερόνα με 1-0 την έβαλε για τα καλά σε μπελάδες. Παρότι έχει μια απόσταση τεσσάρων βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη του πίνακα, όλα θα κριθούν στις αγωνιστικές που απομένουν για τον στόχο της παραμονής στην μεγάλη κατηγορία. Ειδικά όταν σήμερα έχει ένα πραγματικά απαιτητικό παιχνίδι απέναντι στην πιεσμένη για τους δικούς της λόγους Λάτσιο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ανώτερη σε όλες τις γραμμές η Λάτσιο και δεν θα ήθελε εδώ μια νέα βαθμολογική απώλεια. Λογικός ο άσος στο 1.70 από το Pamestoixima.

Λανς – Ρεμς (22.00)

Το προσπέρασμα για την δεύτερη θέση έγινε εκ μέρους της Λανς στην Μαρσέιγ, μετά την σημαντική της νίκη με 2-1. Καθόλου τυχαία η παρουσία της τόσο ψηλά στην βαθμολογία και αν παραμείνει εκεί θα βρεθεί του χρόνου στους ομίλους του ChampionsLeague. Δεν θα ήθελε απόψε ένα σημαντικό πισωγύρισμα απέναντι στην Ρεμς, αφού τα παιχνίδια πλέον είναι λίγα και οι απώλειες δύσκολα να αναπληρωθούν.

Τρεις σερί ήττες αποδείχθηκαν πολλές για την Ρεμς, που έβγαλε αντίδραση στη νίκη με 1-0 επί της ενδιαφερόμενης Λιλ. Ωστόσο βαθμολογικά δύσκολα να κάνει πλέον την υπέρβαση και αναμένεται να τερματίσει κάπου στα μέσα του σχετικού πίνακα. Τα απαιτητικά παιχνίδια συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα για την ίδια, αφού αντιμετωπίζει σε εκτός έδρας συνάντηση την δεύτερη και εξαιρετική φέτος Λανς.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Τα δίνει όλα για την δεύτερη θέση η Λανς, που είναι έτοιμη γι’ ακόμη μια επικράτηση. Με λίγη τύχη μπορεί να φτάσει στο 1 &Over 1.5 σε απόδοση 1.80 στην Bet365.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected