Κατηγορίες
Basket

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η εντυπωσιακή Βόννη! (vids)

Η Βόννη έγραψε ιστορία αφού με πρωταγωνιστή τον απίθανο Τι Τζέι Σορτς έφτασε στην κατάκτηση του Basketball Champions League, έπειτα από τη νίκη της στον τελικό με 77-70 επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν εξαιρετικός (29 πόντους) στον πιο σημαντικό αγώνα της σεζόν για την γερμανική ομάδα, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά γιατί στέφθηκε MVP της σεζόν στην διοργάνωση.

Η Βόννη μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και εκμεταλλεύτηκε την αστοχία της Χάποελ Ιερουσαλήμ και έτσι το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με την γερμανική ομάδα να έχει προβάδισμα 7 πόντων (14-7). Έπειτα όμως από αυτό το νευρικό ξεκίνημα, το οποίο είναι και αναμενόμενο ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται για πρώτη φορά σε Final Four και πιο συγκεκριμένα στον τελικό, κατάφεραν να βρουν ρυθμό στην επίθεση και η Βόννη με τον Τι Τζει Σορτς να είναι σε πολύ καλή κατάσταση στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, πήγε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με 9 πόντους μπροστά στο σκορ (37-28).

Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα από το Ισραήλ έβγαλε αντίδραση κυρίως με τον Λιβάι Ράντολφ, με αποτέλεσμα να μειώσει κατά πολύ την διαφορά (57-55). Στη τέταρτη περίοδο η γερμανική ομάδα μπόρεσε έστω και δύσκολα να διαχειριστεί την κατάσταση και να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου (77-70).

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

(με στοιχεία από το basketa.gr)
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected